آرمیچر ویبراتور دریلی
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
ارتعاشهای سبک برای ویبره زنی حجمهای کوچک اما باریک و خیلی عمیق بتن کارایی دارد. برای این منظور طیف بزرگی از انواع دستگاه ویبراتور دریلی را طراحی کردهاند که در توانهای گوناگون کارایی برجسته دارند؛ اما اهمیت این مولدهای کوچک قابل حمل در استفاده از آرمیچر ویبره دریلی است.
آرمیچر ویبراتور دریلی قلب تپنده این تجهیزات سیار در ارتعاشهای سبک بتنی است. این آرمیچرها را همگی از نوع تکفاز با استفاده از سیمپیچهای تمام مس طراحی میکنند که در سبک مولدهای تکفاز ۲۲۰ ولت AC از نوع براشلس قرار دارند. در حال حاضر برای طراحی مولد ویبراتورهای استاندارد دریلی از سه نوع آرمیچر در توانهای 0.8 الی 1.5 کیلو وات استفاده شده است که با توجه به قدرت کوپل شدن با شیلنگ ویبراتورها در اندازههای ۱ الی ۳ متری کارایی دارند.
مشخصات فنی آرمیچر ویبراتور دریلی
آرمیچر ویبراتور دریلی در اصل یک موتور الکتریکی تکفاز از نوع براشلس است که با استفاده از برق تکفاز ۲۲۰ ولت راهاندازی میشود. این مولدهای تکفاز در طراحی کوچک، وزن سبک و گشتاور بالا طراحی شدهاند تا به راحتی در میان پوسته دریلی شکل دستگاه قرار بگیرند.
برندهای متعددی در بحث طراحی آرمیچر ویبره دریلی فعال هستند که هر کدام از آنها مشخصه فنی خاصی را برای طراحی محصولات خود در نظر گرفته اند. اما در کل همگی این آرمیچرها در ۳ تیپ توان استاندارد ۸۰۰، ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ وات طراحی شدهاند تا قابلیت کوپل شدن با بدنه ویبراتورهای استاندارد دریلی را داشته باشند. معمولاً از مدلهای ۸۰۰ وات در طراحی مولدهای کوچک دریلی و از مدلهای سنگینتر ۱۵۰۰ وات در ساخت نمونههای کاملاً قدرتمند مناسب پروژههای بزرگ فضاهای ساختمانی استفاده میکنند.
انواع قدرتهای آرمیچر ویبره دریلی
دستگاههای سیار با قابلیت حمل دریلی طراحی ساده، کوچک با وزن سبک دارند که تا به راحتی به مانند یک دریل ساده در دست اپراتورها قرار بگیرند. موتور الکتریکی یا همان آرمیچر در داخل پوسته این مولد قرار دارد. این آرمیچر باید در عین سبک بودن قدرت کافی ارتعاش بتن را تولید کند. لذا با توجه به سایز طراحی ویبرههای دریلی از آرمیچرها با توانهای گوناگون استفاده شده است که به قرار زیر هستند:
آرمیچر ویبره دریلی ۸۰۰ وات
کوچکترین و کم توانترین نوع آرمیچر ویبراتور دریلی است که برای طراحی موتورهای کم توان اما با قابلیت تولید ارتعاش زیاد و دامنه کوتاه کارایی دارد. معمولاً از این نوع آرمیچر برای ساخت مولدهایی استفاده میکنند که مناسب کوپل شدن با شیلنگهای ۱ و یا 1.5 متری هستند.
آرمیچر ویبره دریلی ۱۲۰۰ وات
یک توان متوسط از طراحی آرمیچر ویبره دریلی است که در بسیاری از محصولات بازار استفاده شده است. عموم مولدهای دریلی که در سطح محصولات از برندهای مختلف شاهد هستید، در همین توان کاربردی ۱۲۰۰ وات قرار دارند. از این مقدار توان عموماً برای طراحی بدنه مولدهایی استفاده میشود که توان کار کردن با شیلنگهای 3 متری را دارند. در عین حال از قابلیت مخربی در تولید ارتعاش بالا با دامنه فرکانس محدود برخوردار هستند.
آرمیچر ویبره دریلی ۱۴۰۰ وات
قدرتمندترین سایز استاندارد طراحی مولدهای دریلی است که همراه با قدرت قابل توجه ۱۴۰۰ وات عملاً در سایز کوچک و سبک طراحی شده است. از این مدلهای ۱۴۰۰ واتی جهت طراحی قویترین مولدهای دریلی استفاده میکنند که قابلیت کوپل شدن با عموم شیلنگ ویبراتورهای ۱ الی ۳ متری را دارد. همچنین ارتعاش تولید شده این مولدهای ۱۴۰۰ واتی آنقدر قدرتمند است که برای ویبره زنی در حجمهای عمیق بتنی کارایی داشته باشند.
قیمت آرمیچر ویبره دریلی
قدرت، تنها عامل تأثیرگذار بر روی قیمت آرمیچر ویبره دریلی است. قاعدتاً هر اندازه قدرت موتور الکتریکی تکفاز این آرمیچرها بالاتر باشد، لذا قیمت بالاتری نیز دارند. اما علاوه بر قدرت لازم است تا به برخی دیگر از نکات طراحی آرمیچر ویبراتور دریلی نیز توجه کنید. برندهای تولید کننده این آرمیچرها متفاوت هستند و کیفیت سیم مسی کار شده، کیفیت بدنه و پوسته موتور، حداکثر سرعت و قدرت گشتاور نیز از معیارهای کلیدی است.
سؤالات متداول در مورد آرمیچر ویبراتور دریلی
از چه نوع موتور برق برای راهاندازی آرمیچر ویبره دریلی استفاده کنیم؟
اگر در پروژه به برق تکفاز شهری دسترسی ندارید، توصیه میکنیم که از موتور برق با توان حداقل ۲ کیلو وات استفاده کنید.
علت داغ شدن آرمیچر ویبراتور دریلی داخل دستگاه چیست؟
دلایل داغ شدن پوسته آرمیچر متعدد است؛ اما در کل باید علت را در نوسان ولتاژ برق و یا عدم سازگاری قدرت موتور با طراحی دستگاه دریلی جستجو کنیم.
علایم ضعیف بودن قدرت آرمیچر ویبره دریلی در دستگاه چیست؟
هر نوع ارتعاش شدید بدنه دستگاه دریلی و یا داغ شدن بیش از حد و حتی تولید صدای نامتعارف به دلیل عدم هماهنگی قدرت آرمیچر با ظرفیت دستگاه ارتعاش است.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: