خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

بتونیر، میکسر بتن، خلاطه

میکسر بتن یا بتونیر ۷۵۰ لیتری

    مرتب‌سازی محصولات:

  • پیش‌فرض
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین
  • جدید‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • پربازدیدترین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فهرست مطالب

میکسر بتن یا میکسر بتن ریزی چیست؟

میکسر بتن دستگاه تخصصی ساخت بتن و یکی از مهم‌ترین ماشین آلات ساختمانی در کارگاه می‌باشد. این دستگاه دارای دیگ گردان بسیار بزرگی است که از آن برای مخلوط شدن مصالح ساخت بتن استفاده می‌کنند. این دیگ بر روی یک شاسی فلزی سوار است و به روش‌های مختلف مانند دنده زیر دیگ و یا دنده دوره کمر دیگ به وسیله موتور‌های الکتریکی و یا بنزینی و دیزلی تحت سرعت استانداردی می‌چرخد.

بتن مقاوم‌ترین مصالح ترکیبی در عملیات‌های عمرانی است که به سادگی با مخلوط شدن کامل شن و ماسه، سیمان پرتلند و آب ساخته می‌شود. مخلوط کردن کامل مصالح از چالش‌های ساخت بتن است که برای این منظور انواع دستگاه میکسر بتن ریزی یا همان بتونیر را طراحی کرده‌اند. انواع میکسر بتن از کاربردی‌ترین ماشین آلات ساختمان سازی هستند.

شخص در حال پر کردن مخزن میکسر بتن ار مواد

مزیت‌های میکسر بتن

دستگاه مخلوط کن بتن به شکل بتونیر روش تخصصی تهیه بتن است. کار با میکسر بتن مزایایی دارد که به قرار زیر هستند.

  • بتن مرغوب با کیفیت مناسب در طرح اختلاط تخصصی تهیه می‌شود.
  • می‌توانیم انواع روش‌های فرموله کردن تهیه بتن را انجام بدهیم.
  • بتن در مدت زمانی کوتاه ساخته می‌شود.
  • می‌توانیم بتن را در حجم‌های زیاد مناسب پروژه‌های بزرگ عمرانی تهیه کنیم.
  • دور ریز مصالح حین ساخت بتن بسیار کاهش پیدا می‌کند.
  • جابجایی بتن از محل انباشت مصالح تا تخلیه در محل پروژه امکان پذیر است.
  • می‌توانیم آن را مرحله به مرحله در محل پروژه تخلیه کنیم.
  • میکسر بتن به شکل سیار در ظرفیت‌های گوناگون طراحی شده است.

کاربردهای میکسر بتن یا مخلوط کن بتن

کاربرد میکسر بتن برای مخلوط کردن مصالح ساخت بتن است. این دستگاه در اصل یک میکسر بزرگ است که در طراحی آن به جای چرخش پره‌های مخلوط کننده از چرخش دیگ و پره‌های نصب شده بر بدنه دیگ برای مخلوط کردن استفاده می‌شود.

قاعدتاً مخلوط کردن مصالح و یا متریال‌های گوناگون قابلیت کاربردی دستگاه میکسر است. اصلی‌ترین کاربرد این دستگاه، تولید بتن می‌باشد.  

از این دستگاه برای مخلوط شدن سریع مصالح تولید بتن اعم از شن و ماسه، سیمان و آب استفاده می‌شود. اما در عمل می‌توانیم از قدرت میکس کنندگی این دستگاه برای مخلوط کردن دیگر انواع ترکیبات نیز استفاده کنیم. استفاده از دستگاه ترکیب کننده بتن برای مخلوط کردن انواع خاک، تولید انواع ترکیبات شیمیایی، تهیه خوراک دام و... نیز متداول است.

تعدادی دستگاه بتونیر قرار گرفته در کنار هم برای فروش

انواع میکسر بتن

انواع میکسر بتن را براساس نوع سیستم موتوری به جهت چرخش دیگ دسته بندی می‌کنند. بر این اساس انواع دستگاه ترکیب کننده بتن به قرار زیر هستند.

بتونیر برقی

برای طراحی این مدل مخلوط کن بتن از انواع الکتروموتورهای تکفاز و یا سه فاز استفاده شده است. میکسر بتن‌های کوچک دارای موتورهای تکفاز هستند. اما در طراحی میکسر‌های حجیم که برای چرخش دیگ آنها به قدرت زیادی نیاز داریم، از الکتروموتورهای سه فاز استفاده شده است.

بتونیر 250 لیتری دنده زیر به تعداد بالا تولید شده داخل کارگاه

بتونیر بنزینی 

برای طراحی این مدل همزن بتن از انواع موتورهای بنزین سوز استفاده شده است. تقریباً برای طراحی تمامی‌ مدل‌های سبک وزن و نیمه سنگین میکسر بتن از موتورهای بنزین سوز استفاده می‌شود. اما قدرت این موتور‌ها مناسب طراحی میکسر‌های بزرگ نیست. میکسرهای بنزینی بدون نیاز به تامین برق کار می‌کنند. لذا مناسب کار در مناطق دوردست، پروژه‌های فاقد برق و یا پروژه‌های سیار هستند.

بتونیر دیزلی 

برای طراحی این مدل دستگاه میکسر نیز از موتورهای احتراق داخلی اما در مدل‌های گازوئیل سوز استفاده شده است. موتورهای دیزلی (گازوئیل سوز) قدرتمندتر از موتورهای بنزینی هستند. بنابراین عموما برای طراحی و ساخت انواع میکسر بتن‌های حجیم در سایز‌های بزرگ از این موتورهای دیزلی استفاده می‌کنند. 

انواع سایزهای میکسر بتن

انواع میکسر بتن را از نظر سایز دیگر نیز دسته بندی می‌کنند. ظرفیت دیگ معیار قابلیت بتن سازی دستگاه است. هر اندازه حجم دیگ بیشتر باشد، برای تولید بتن و چرخش دیگ سنگین‌تر آن به استفاده از موتورهای قدرتمندتر نیاز داریم. لذا معمولاً میکسرها با ظرفیت دیگ کوچک را از نوع برقی و یا بنزینی طراحی می‌کنند. این در حالی است که برای چرخش دیگ‌های حجیم از موتورهای دیزلی استفاده می‌شود. انواع سایزهای میکسر بتن به قرار زیر هستند.

میکسر بتن کوچک یا آزمایشگاهی

 به تمامی‌ میکسر بتن‌ها در ظرفیت‌های ۱۲۰، ۱۶۰ و یا ۱۸۰ لیتری گفته می‌شود. میکسر بتن ۱۲۰ لیتری متداول‌ترین مدل از گونه میکسرهای آزمایشگاهی است. از این میکسر‌ها برای تولید بتن در حجم کم و همچنین کارهای آزمایشگاهی مانند تولید بتن نمونه استفاده می‌کنند. همچنین این میکسر بتن‌های کوچک قابلیت تولید بتن با کیفیت مطلوب در اندازه‌های کم را دارند و می‌توان از آنها در سطح پروژه‌ها با فضاهای کوچک استفاده کرد. ویژگی‌هایی که کاملا مناسب کارهای عمرانی مانند تولید ملات، کاشی کاری، نما کاری و... می‌باشد.

شخصی ایستاده در کنار دستگاه میکسر بتن آزمایشگاهی

جدول مشخصات فنی میکسر بتن آزمایشگاهی

حجم بتونیر۱۲۰ لیتر
ظرفیت مفید بارگیری۹۰ لیتر
نوع موتوربرقی تک فاز- بنزینی تک سیلندر
سرعت گردش دیگ۱۵ دور بر دقیقه
مکانیزم گردش دیگدنده کمر
مکانیزم بارگیریدستی
مکانیزم تخلیهدستی

میکسر بتن 250 لیتری یا میکسر بتن ۳۰۰ لیتری

میکسر بتن 250 لیتری که گاها با عنوان مدل‌های ۳۰۰ لیتری نیز معرفی شده است، پرکاربردترین مدل میکسر بتن ریزی است. از این دستگاه تولید کننده بتن عموماً در سطح فعالیت‌های سبک ساختمان سازی و یا عملیات‌های سبک محوطه سازی و حتی کار در سطح کارگاه‌های تولید قطعات بتنی استفاده می‌کنند. میکسر بتن 300 لیتری دارای دیگ به ظرفیت ۳۵۰ لیتر هستند. اما عملاً برای هر بار ساخت بتن فقط می‌توان از ۲۵۰ لیتر حجم دیگ استفاده کرد. این میکسر بتن‌ها را در مدل‌های موتور الکتریکی تک فاز و یا موتور بنزینی طراحی می‌کنند. همچنین در هر دو تیپ فرمان معمولی و یا فرمان گیربکسی به شکل شاسی با دو یا چهار چرخ پیکانی عرضه می‌شوند. هر بار عملیات بتن سازی یا همزن بتن ۳۰۰ لیتری قابلیت تولید 4 فرغون ملات را دارد.

دستگاه بتونیر

جدول مشخصات فنی میکسر بتن 300 لیتری

حجم دیگ۳0۰ لیتر
ظرفیت مفید بارگیری۲۵۰ لیتر
نوع موتور گردانندهبرقی، دیزلی، بنزینی
سرعت چرخش دیگ22 دور بر دقیقه
قدرت موتور۳ الی ۵ اسب بخار
مکانیزم گردش دیگدنده کمر- دنده زیر
مکانیزم بارگیریدستی
مکانیزم تخلیهفرمان دستی- فرمان گیربکسی
نوع طراحی شاسی2 و یا 4 چرخ پیکانی

میکسر بتن ۴۰۰ لیتری

میکسر بتن 400 لیتری در سطح پروژه‌های کوچک ساختمان سازی و یا عملیات‌های متوسط بتن ریزی مناسب پروژه‌های متنوع عمرانی کارایی دارد. برای طراحی این دستگاه تولید کننده بتن از دیگ ۴۰۰ لیتری استفاده شده است. این دستگاه با استفاده از هر دو نوع موتور الکتریکی و یا بنزینی طراحی می‌شود. همچنین مدل‌های برقی آن در هر دو تیپ تک فاز و یا سه فاز موجود هستند. بتونیر ۴۰۰ لیتری از انعطاف پذیری بالایی برای حضور در فضاهای مختلف عمرانی برخوردار است. همچنین هر بار عملیات بتن سازی آن برای تهیه 6 فرغون ملات کافی است.

دستگاه میکسر بتن

جدول مشخصات فنی میکسر بتن ۴۰۰ لیتری

ظرفیت بتونیر۴۰۰ لیتر
ظرفیت مفید بارگیری۳۰۰ الی ۳۵۰ لیتر
نوع موتوربرقی- بنزینی
سرعت چرخش دیگ22 دور بر دقیقه
مکانیزم گردش دیگدنده کمر
مکانیزم بارگیریدستی- باکت هیدرولیکی
نوع مکانیزم تخلیهفرمان دستی- فرمان گیربکسی
شاسیدو چرخ یا چهار چرخ

میکسر بتن ۵۰۰ لیتری

میکسر بتن 500 لیتری در دسته بندی میکسرهای بزرگ قرار می‌گیرد. این میکسر‌ها را با استفاده از مکانیزم بارگیری به روش باکت هیدرولیکی (پیمانه‌دار) طراحی می‌کنند. همچنین سبک‌ترین مدل میکسر بتن است که در طراحی آن از موتورهای دیزلی استفاده شده است. البته میکسر بتن ۵۰۰ لیتری را با استفاده از موتورهای الکتریکی سه فاز نیز طراحی کرده‌اند که کاربرد کارخانه‌ای دارد. میکسر بتن ۵۰۰ لیتری موتور دیزلی همراه با کت هیدرولیکی دستگاه تخصصی عملیات بتن سازی در پروژه‌های بزرگ عمرانی است که دور از دسترس شبکه برق سراسری قرار دارند. این میکسر بتن‌های نسبتاً حجیم را به هر دو روش تخلیه معمولی و گیربکسی طراحی می‌کنند. اما مدل گیربکسی متداول‌تر است.

دستگاه بتونیر یا میکسر بتن

جدول مشخصات فنی میکسر بتن ۵۰۰ لیتری

ظرفیت بتونیر۵۰۰ لیتر
ظرفیت مفید بارگیری دیگ۴۵۰ لیتر
نوع موتوردیزلی- برقی (سه فاز)
سرعت چرخش دیگ22 دور بر دقیقه
مکانیزم گردش دیگدنده کمر
مکانیزم بارگیری دیگدستی- باکتی نیمه هیدرولیکی
مکانیزم تخلیه مصالحفرمان گیربکسی
شاسیچهار چرخ

میکسر بتن ۷۵۰ لیتری

میکسر بتن ۷۵۰ لیتری از بزرگترین انواع میکسر بتن است که برای طراحی دیگ آن از مکانیزم بارگیری باکت دار (پیمانه‌دار) استفاده می‌شود. این میکسر بتن از ظرفیت بالای تولید بتن مرغوب در مدت زمان کوتاه برخوردار است. همچنین به دو روش موتور برقی با استفاده از الکتروموتورهای سه فاز و موتور دیزلی طراحی می‌شوند.

میکسر بتن ۷۵۰ لیتری عملاً یک کارخانه کوچک بتن سازی است که با استفاده از شاسی‌های چرخ‌دار قابلیت جابجا شدن نیز دارد. در طراحی این دستگاه از سیستم بارگیری تمام هیدرولیک، جک، پمپ، شیر هیدرولیکی، تانک آب، فرمان گیربکس اتوماتیک و... استفاده شده است. در مدل‌های برقی برای طراحی سیستم توزیع برق این دستگاه از تابلو برق استفاده می‌شود.

جدول مشخصات فنی میکسر بتن ۷۵۰ لیتری

ظرفیت بتونیر۷۵۰ لیتر
ظرفیت مفید بارگیری۶۵۰ لیتر
نوع موتوربرقی (سه فاز) – دیزلی
قدرت موتوربالای 10 اسب بخار
سرعت چرخش دیگ22 دور بر دقیقه
مکانیزم گردش دیگرولیک لاستیک فشرده
مکانیزم بارگیریباکت هیدرولیکی
شاسیچهار چرخ

میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری

میکسر بتن 1000 لیتری بزرگترین ظرفیت استاندارد طراحی دستگاه تولید کننده بتن است. در ساخت این دستگاه از دیگ بسیار حجیم 1000 لیتری با مکانیزم چرخش رولیک لاستیک فشرده استفاده شده است. همچنین برای طراحی مکانیزم بارگیری دیگ بزرگ این میکسرها از سیستم باکت هیدرولیکی (پیمانه دار) استفاده شده است.

این میکسرها از تجهیزات کاملا اتوماتیک تولید بتن مانند جک، پمپ، شیر هیدرولیک و تانکر آب برخوردار هستند. از طرفی این دستگاه عظیم تولید بتن را با استفاده از شاسی‌های چرخ‌دار طراحی می‌کنند تا به راحتی بتوانیم آن را در سطح هر نوع پروژه عمرانی و برای تولید حجم‌های سنگین بتن جابجا کنیم.

بتونیر در محیط کارگاهی

مشخصات فنی میکسر بتن ۱۰۰۰ لیتری

ظرفیت بتونیر1000 لیتر
ظرفیت مفید بارگیری دیگ۹۰۰ لیتر
نوع موتوربرقی (سه فاز)- دیزلی
قدرت موتوربالاتر از 15  اسب بخار
سرعت چرخش دیگ22 بار در دقیقه
مکانیزم گردش دیگرولیک لاستیک فشرده
مکانیزم بارگیریباکت هیدرولیکی
مکانیزم تخلیهگردش دو جهته گیربکس
شاسیچهار چرخ

قیمت بتونیر

قیمت بتونیر جز مهمترین مواد قابل توجه در هنگام انتخاب و خرید دستگاه است. قیمت دستگاه میکسر بتن بسته به سایز دستگاه، نوع موتور، ضخامت ورق دیگ و سیستم انتقال حرکت تعیین می‎گردد.

عوامل موثر بر قیمت میکسر بتن

سایز بتونیر

سایز و یا ظرفیت دستگاه را به عنوان مهمترین مولفه تاثیرگذار بر قیمت بتونیر ارزیابی می‌نماید. بدین صورت که هرچه سایز دستگاه بزرگ‌تر شود قیمت دستگاه همزن بتن نیز به همان نسبت افزایش پیدا می‌کند.

موتور بتونیر

بتونیرها در سه نمونه برقی، بنزینی و گازوئیلی طراحی و تولید می‌شوند. در این میان بتونیر برقی به عنوان ارزان قیمت‌ترین نمونه میکسر بتن ارزیابی گردیده و نمونه‌های دیزل به دلیل قیمت بالای موتور گازوئیلی به عنوان گران قیمت‌ترین مدل همزن بتن ارزیابی می‌گردند. همچنین مدل بنزینی حد وسط را در اختیار دارد.

موتور دستگاه بتونیر 3 اسب تکفاز 1400 دور سیم پیچ مس

سیستم انتقال حرکت بتونیر

مکانیزم انتقال حرکت نیز جز موارد و مهم تاثیرگذار بر قیمت خلاطه می‌باشد. اگر بخواهیم قیمت تمام شده میکسر بتن را بر این اساس ارزیابی کنیم، مکانیزم دنده زیر با دنده‌های فولادی به عنوان قیمتی‌ترین مدل و نمونه دنده کمر با دنده چدنی حد پایین را در اختیار می‌گیرند. 

ضخامت ورق دیگ

از عوامل مهم و تاثیرگذار دیگر که بر قیمت میکسر بتن تاثیر مستقیم می‌گذارد، ضخامت ورق دیگ دستگاه است. هر چه ضخامت ورق دیگ همزن بتن افزایش پیدا کند، به همان نسبت میزان آهن مصرفی در دستگاه افزایش پیدا نموده و قیمت بتونیر بیشتر می‌شود. 

ورق ضخامت 3 میلیمتر جهت تولید دستگاه خلاطه

سوالات متداول در مورد بتونیر

  • انواع مکانیزم چرخ دیگ در میکسر بتن چه هستند؟

    برای چرخش دیگر انواع میکسر بتن از سه نوع مکانیزم دنده زیر دیگ، دنده دور کمر دیگ و رولیک لاستیک فشرده استفاده می‌کنند. دنده زیر دیگ مناسب طراحی میکسر بتن‌های کوچک است. اما دنده دور کمر و رولیک لاسیک فشرده معمولا برای طراحی میکسرهای بزرگ کارایی دارند.

  • مقدار سرعت گردش دیگ در انواع میکسر بتن چگونه است؟

    سرعت گردش دیگ از مولفه‌های تاثیرگذار در کیفیت ساخت بتن است. این سرعت مقدار ۱۳ الی ۱۷ دور بر دقیقه می‌باشد. هر اندازه ظرفیت دیگ میکسر بتن بیشتر باشد، سرعت چرخش دیگ نیز کاهش پیدا می‌کند.

  • روش طراحی دیگ میکسر بتن چگونه است؟

    دیگ انواع میکسر بتن را با استفاده از ورق‌های ضد زنگ فولادین طراحی می‌کنند. هر اندازه ظرفیت دیگ بیشتر باشد، در ساخت آن از ورق‌های ضخیم‌تری نیز استفاده می‌شود. اما در عمل معمولاً دیگ میکسر بتن را به شکل دو تکه طراحی می‌کنند. در بخش زیرین از ورق‌های ضخیم 5 میلیمتری و در بخش‌های بالایی از ورق‌های 3 و یا ۴ میلیمتری استفاده می‌شود.

  • گیربکس چه کاربردی در طراحی انواع میکسر بتن دارد؟

    از گیربکس‌های حلزونی برای طراحی فرمان تخلیه دیگ استفاده می‌شود. معمولاً میکسرهای کوچک که وزن سبکی دارند، از فرمان تخلیه دستی برخوردار هستند. اما وزن مصالح در میکسرهای بزرگ زیاد است. لذا برای آنها فرمان تخلیه گیربکس طراحی شده است.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

مشاهده مقالات بیشتر
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید:
کاربر میهمان

تایید و ارسال
انصراف
دیدگاه کابران:
    نمایش دیدگاه‌های بیشتر