خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

چکش تخریب روغنی

چکش تخریب روغنی

      مرتب‌سازی محصولات:

    • پیش‌فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • جدید‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدیدترین
    چکش تخریب 19 کیلویی باس مدل 65A

    چکش تخریب 16 کیلویی باس مدل 65A

    5

    چکش تخریب آلور مدل AV-1015

    چکش تخریب 16 کیلویی آلور مدل AV-1015

    5

    بتن کن 7 کیلویی برند باس مدل BS32A

    بتن کن 7 کیلویی باس مدل BS32A

    5

    بتن کن ۶ کیلویی برند توسن مدل 8033H

    بتن کن ۶ کیلویی توسن مدل 8033H

    5

    چکش تخریب برقی 7 کیلویی برند ویوارکس تکفاز

    چکش تخریب 7 کیلویی ویوارکس مدل VR1800-DH

    5

    چکش تخریب ویوارکس 6 کیلویی

    چکش تخریب ۶ کیلویی ویوارکس مدل VR1250-DH

    5

    چکش تخریب ۷ کیلویی برند توسن مدل 6005DH

    چکش تخریب 7 کیلویی توسن مدل 6005DH

    5

    چکش تخریب 16 کیلویی توسن مدل 6116

    چکش تخریب 16 کیلویی توسن مدل ۶۱۱۶DHO

    5

    چکش تخریب 10 کیلویی پوکا مدل H402 Pukka

    چکش تخریب 10 کیلویی پوکا مدل H402

    5

    چکش برقی پوکا مدل 810، دو قلم، 1 سال گارانتی

    چکش تخریب 5 کیلویی پوکا مدل 810

    5

    چکش تخریب 9 کیلویی باس مدل 0850

    چکش تخریب 9 کیلویی باس مدل 0850

    5

    چکش تخریب 8 کیلویی باس مدل BS-0810

    چکش تخریب 8 کیلویی باس مدل BS-0810

    5

    چکش تخریب 7 کیلویی ادون مدل 810W

    چکش تخریب 7 کیلویی ادون مدل 810W

    5

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    فهرست مطالب

    ضربات کوبنده و مخرب انواع چکش تخریب توسط سیلندر ضربه ساز تولید می‌شود. این سیلندر از مکانیزم مکانیکی قدرتمند برخوردار است و قدرت خود را از طریق موتور الکتریکی دستگاه تولید می‌کند و برای کارکرد طولانی مدت باید روانکاری شود. چکش تخریب روغنی از سری مدل‌هایی هستند که برای روانکاری سیلندر ضربه ساز آنها از روغن استفاده ‌شده است.

    چکش برقی روغنی معمولاً در سایزهای کوچک و چکش‌های سبک ‌وزن طراحی ‌شده است. این چکش‌ها به نسبت از مدل‌های گریسی ارزان‌تر هستند و حتی استهلاک کمتری دارند. ولی چالش بزرگ استفاده از آنها احتمال نشت پیدا کردن روغن است. روغن روانکاری سیلندر ضربه ساز این چکش‌ها خاصیت روانی بالایی دارد و با ایجاد کوچکترین درز به ‌سرعت نشت پیدا می‌کند. در این ‌صورت با خطر کمبود روغن و داغ شدن سنگین پوسته چکش تخریب و در نهایت خرابی قطعات مکانیکی روبه‌رو هستیم. لذا مهم است که در صورت کار با پیکور روغنی دائماً حجم روغن را چک کرده و هر نوع نشتی را جدی بگیرید.

    مشخصات فنی چکش تخریب‌های روغنی

    چکش تخریب روغنی به شکلی طراحی ‌شده است که برای روانکاری سیلندر ضربه سازه آن از روغن روانی مناسب قطعات متحرک مکانیکی استفاده می‌کنند. سیلندر ضربه سازه این چکش‌ها دارای مخزن تخلیه روغن است و تنها در صورت وجود روغن با کیفیت مناسب کارایی کامل دارد.

    روغن استفاده‌ شده برای این نوع چکش‌ها باید درصد روانکاری بالایی داشته باشد و از خاصیت ضد سایش برخوردار بوده و مانع از فرسایش و یا شکسته شدن قطعات داخلی دستگاه شود. همچنین از نظر حرارتی کاملاً پایدار بوده و در مقابل شرایط مانند اکسیداسیون فلزات مقاومت کند. مقدار روغن نیز با توجه به وزن و نوع چکش در نظر گرفته می‌شود. چکش برقی روغنی به ‌مراتب از مدل‌های گریسی ارزان‌تر است؛ اما این چکش‌های روغنی نمی‌توانند قدرت کوبندگی مدل‌های گریسی را داشته باشند. در عوض استهلاک آنها بسیار کم است و در هوای سرد یخ نمی‌زند و قابلیت کارکردی پیوسته را دارند. معمولاً برای ساخت چکش‌های سبک‌ وزن از تکنیک چکش تخریب روغنی استفاده می‌کنند.                    

    کاربردهای چکش تخریب روغنی

    چکش برقی روغنی به مانند مدل‌های گریسی برای تولید ضربات کوبنده طراحی‌ شده است و از آنها می‌توانیم در هر نوع پروژه عمرانی و تخریب هر نوع سطوح سنگی، بتنی و یا آسفالتی با توجه به وزن دستگاه استفاده کنیم. کاربردهای چکش تخریب روغنی در بحث وزن دستگاه متفاوت است و ویژگی برجسته این نوع چکش‌ها توانایی کار کردن آنها در هوای سرد است. زیرا روغن برعکس گریس در هوای سرد یخ نمی‌زند و به ‌راحتی قابلیت کاربردی دارد ولی در قدرت‌های سنگین کوبنده به مانند گریس خاصیت روانکاری ندارد. لذا در کل مناسب طراحی چکش‌های سبک‌ وزن هستند که قدرت کوبندگی آنها از مدل‌های گریس هم‌وزن خود کمتر است. همین نکته ساده کافی است تا کاربردهای هیلتی روغنی تا حدود فعالیت‌های معمول ساختمانی محدود شود.

    قیمت چکش تخریب روغنی

    قیمت هیلتی روغنی را با در نظر گرفتن فاکتورهای گوناگونی از قبیل وزن دستگاه، نوع مکانیزم کوبندگی، نوع سیستم قلم گیر و امکانات کنترلی و امنیتی آن محاسبه می‌کنند. در کل قیمت چکش تخریب روغنی از مدل‌های گریسی هم‌تراز خود کمتر است. این در حالی است که مقدار استهلاک هیلتی روغنی از مدل‌های گریسی نیز کمتر است. همین دو نکته کافی است تا چکش‌های تخریب روغنی بیش ‌از پیش محبوب باشند؛ اما استفاده از آنها چالش‌هایی به دنبال دارد. با این ‌وجود اگر برای تخریب‌های سبک اقدام می‌کنید و می‌خواهید تا از عملکرد روان و بدون استهلاک چکشی کارآمد بهره‌مند شوید، توصیه می‌کنیم که چکش برقی روغنی را تجربه کنید.

    سوالات متداول در مورد چکش تخریب روغنی

    • آیا خیس بودن سطح بدنه چکش دلیل نشتی روغن است؟

      کمبود روغن در چکش تخریب روغنی خطرناک است و باید هر نوع نشانه نشت آن را جدی بگیرید. یکی از نشانه‌ها، خیسی بی‌مورد در محل درز سیلندر ضربه ساز است.

    • چه موقع برای تعویض روغن این چکش‌ها اقدام کنیم؟

      دوره سرویس مخزن روغن انواع چکش متفاوت است و با توجه به وزن دستگاه تعیین می‌شود؛ اما معمولاً پس ‌از هر ۱۱۰ و یا ۱۲۰ ساعت کار باید روغن را به‌ طور کامل تعویض کنید.

    • در صورت نشتی روغن چه‌کار کنیم؟

      هر نوع نشتی روغن را جدی بگیرید و علت را سریعاً بر طرف کنید. علت این نشتی می‌تواند خرابی درپوش مخزن و یا باز شدن اتصالات بدنه دستگاه باشد. هر چه سریع‌تر برای سرویس دستگاه اقدام کنید.

    • علایم کمبود روغن چکش تخریب چیست؟

      در صورت کم بودن روغن شرایط روانکاری سیلندر ضربه ساز انجام ‌نشده و دستگاه با صدای بسیار بلند و زوزه مانند کار می‌کند. همچنین در صورت کارکرد طولانی سطح بدنه دستگاه به ‌شدت داغ می‌شود.

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: