کمپکتور برقی
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
کمپکتور، دستگاه کوبش خاک است که در سطح عملیاتهای عمرانی و برای آماده سازی بسترهای خاکی جهت ساخت سازههای سنگین عمرانی و یا ساختمانها و حتی پروژههای راهسازی و محوطه سازی کارایی دارد. این دستگاه با استفاده از کوبش متوالی صفحه سنگین فلزی خاک را متراکم میکند. کمپکتور برقی یکی از انواع زمین کوبها است که در طراحی آن از موتور الکتریکی جهت تأمین قدرت کوبش صفحه زمین کوب استفاده شده است. زمین کوب برقی را با توجه به قدرت موتور الکتریکی دسته بندی میکنند. از دستگاه زمین کوب برقی عموما در سطح فعالیتهای ساختمانی و کوبش خاک در محوطههای کوچک پروژههای عمرانی که دسترسی به قدرت برق ساده است، استفاده میکنند.
مزایای استفاده از کمپکتور برقی
استفاده از نمونه برقی به نسبت مدلهای بنزینی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. زیرا این دستگاههای برقی به حضور کابل برق برای تامین قدرت الکتریکی وابسته هستند که همین نکته از چالشهای کار با زمین کوب برقی در پروژههای بزرگ است. اما اگر در محوطههای کوچک و یا فعالیتها که سیار نیستند حضور دارید، بهرهمندی از دستگاه برقی مزایایی دارد. از قبیل:
- ارزانتر از مدلهای بنزینی هستند.
- بدون آلایندگی کار میکنند که مناسب فعالیت در محیطهای سرپوشیده است.
- تولید صدای آنها کم مناسب محیطهای مسکونی است.
- طراحی سادهای دارند.
- بدون نیاز به تامین سوخت و تنها با حضور برق تکفاز ۲۲۰ ولت کار میکنند.
مشخصات فنی کمپکتور برقی
برای طراحی زمینکوب برقی از حضور موتورهای الکتریکی تکفاز که با ولتاژ ۲۲۰ ولت کار میکنند، استفاده شده است. انواع این کامپکتورها دارای الکتروموتورهای ۲ و یا 3 اسب بخار از نوع ۱۵۰۰ دور بر دقیقه هستند. قدرت کوبش انواع زمین کوب برقی با توجه به نوع موتور الکتریکی در محدوده 1000 الی 3000 کیلو در هر ضربه است. عموم مدلها در تیپ کامپکتورهای 1.5 تا 3 تن طراحی میشوند و نرخ تولید ضربه نیز به نسبت مکانیزم مکانیکی ضربه ساز متفاوت است. انواع مدل برقی از نوع صفحه ای هستند که در طراحی آنها عموماً از صفحات فلزی نه چندان بزرگ استفاده شده است. مشخصههای فنی دستگاه کامپکتور برقی برای کارهای سبک در کوبش ساختمانی طراحی شده است.
نام دستگاه | کمپکتور برقی |
---|---|
نوع برق مصرفی | تکفاز ۲۲۰ ولت |
قدرت موتور | دو یا سه اسب بخار |
قدرت کوبنده | 1.5 الی 3 تن |
ابعاد صفحه | 45×55 سانتی متر |
انواع برندهای زمین کوب برقی
از آنجا که نمونههای برقی به نسبت دیگر مدلها کمتر مورد استفاده قرار گرفته است، لذا برندهای چندان متنوعی در این زمینه فعالیت نمیکنند. از برندهای مطرح در طراحی زمین کوب برقی می توان به محصول کمپانیهای هوپت سنگاپور، هیساکی مالزی و... اشاره کرد.
قیمت کمپکتور برقی
قیمت کمپکتور برقی با توجه به مولفههای گوناگون از جمله نوع و قدرت موتور الکتریکی، طراحی شاسی، قدرت کوبش، ظرفیت کوبش، سرعت متراکم سازی و... تعیین میشود. برند سازنده مهمترین مولفه تاثیرگذار در قیمت زمین کوبهای برقی است. اما در کل قیمت زمین کوب برقی از موارد مشابه در مدلهای بنزینی و دیزلی ارزانتر است.
چالشهای استفاده از زمین کوب برقی در شرایط سیار چیست؟
این دستگاه برای کار کردن به حضور کابل برق نیاز دارد که استفاده آن در شرایط سیار با جابجاییهای زیاد را هر چه محدودتر میکند.
خطرات استفاده از کمپکتور برقی چیست؟
بهرهمندی از کابل برق بلند در بسیاری از موارد خطرناک است. زیرا همیشه احتمال گیر کردن کابل برق در زیر صفحه کوبنده دستگاه و احتمال پاره شدن کابل و خطر برق گرفتگی وجود دارد.
از دستگاه زمین کوب برقی بیشتر در چه مکانهایی استفاده میکنند؟
از این دستگاه فقط میتوانید در محیطهای کارگاهی با مساحت کوچک که مقدار جابجایی کامپکتور زیاد نباشد، استفاده کنید. در عین حال محل کارگاه باید قابلیت تامین برق تکفاز ۲۲۰ ولت را داشته باشد.
آیا زمین کوب برقی قدرت کوبنده کمپکتورهای بنزینی را دارد؟
از نگاه عملیاتی خیر، عموم مدلهای برقی در دسته ضعیفترین مدلهای بازار قرار میگیرند.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: