خاموت زن گیربکسی
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18GS04
خاموت زن گیربکسی، پدالی، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، موتور 2 اسب چینی سه فاز 1400 دور، گیربکس VF110 اصفهان
خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18GS03
خاموت زن گیربکسی، پدالی، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، موتور 3 اسب چینی سه فاز 1400 دور، گیربکس VF110 اصفهان
خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18GM01
خاموت زن گیربکسی، پدالی، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، موتور 2 اسب رلهای موتوژن 1400 دور، گیربکس VF110 اصفهان
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
خاموت زن از دستگاههای کلیدی خم کن میلگرد هستند که توانایی تولید زیاد خاموت در اشکال گوناگون و مدت زمان کوتاه را دارند. اگر چه مدلهای پدالی با مکانیزم هیدرولیکی متداول هستند، اما دستگاههای نسبتاً گرانی محسوب میشوند. در مقابل دستگاه خاموت زن گیربکسی طراحیشده است که با مکانیزم کارکرد ساده از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
در مکانیزم طراحی خاموت زن گیربکسی بهجای استفاده از سیستم شلوغ هیدرولیکی به کار رفته در انواع خاموت زن هیدرولیک، یک عدد گیربکس حلزونی نصب شده است. عملکرد این گیربکس تحت کنترل کامل موتور الکتریکی دستگاه قرار دارد و بهراحتی قادر است تا با سرعت مناسب تعداد قابلتوجه میلگرد را خمکاری کرده و اشکال هندسی متنوع از انواع خاموت را تولید نماید. این دستگاه مخصوص کار در پروژههای متوسط طراحیشده است.
مزیتهای خاموت زن گیربکسی
برای خاموت زنی به انواع تجهیزات و ماشینآلات دسترسی دارید. خاموت زنهای دستی ارزان اما کند هستند. خاموت زنهای هیدرولیکی قدرتمند، سریع ولی گران هستند و خرابی آنها زیاد است. دراینمیان خاموت زنهای گیربکسی ابداع شدهاست که کارایی قابلتوجه با ضریب اطمینان بالا در خمکاری میلگردهای نازک دارند. مزایای استفاده از خاموت زن گیربکسی بهقرار زیر است:
- هزینه نگهداری آنها پایین است و مناسب کار در شرایط کارگاهی هستند.
- بهراحتی میتوان آنها را در سطح کارگاه جابجا کرد.
- از توان مناسب برای هر نوع عملیات خمکاری برخوردار هستند.
- از قابلیت خمکاری ۰ الی ۳۶۰ درجه تا میلگردها با قطر ۳۲ میلیمتری برخوردار هستند.
- استهلاک کمی دارند و قطعات آنها به سختی خراب میشوند.
- در صورت خراب شدن مسیر تعمیر و سرویس سادهای دارند.
کاربردهای دستگاه خاموت زن گیربکسی
در هر پروژه که به آرماتور نیاز داشته باشید، باید از دستگاههای خم کن میلگرد استفاده کنید. این در حالی است کهتولید انواع خاموت حجم بزرگی از خمکاری میلگردها را شامل می شود. از دستگاه خاموت زن گیربکسی میتوانید در عموم پروژههای بتنریزی از قبیل موارد زیر استفاده کنید:
- پروژههای ساختمان سازی جهت تولید خاموت مورد نیاز پروژه
- در کارگاههای تولید تیرچه
- کارگاههای تولید خاموت
- کارگاههای تولید قطعات بتنی
- هر نوع کارگاه ساختمانی
بهطورکلی تهیه یک دستگاه خاموت زن گیربکسی شما را از خرید تعداد قابلتوجه خاموت بینیاز میکند که این نکته ساده کافی است تا در هزینههای پروژههای عمرانی به مقدار قابلتوجه صرفهجویی کنید.
انواع مدلهای دستگاه خاموت زن گیربکسی
در طراحی انواع خاموت زنها از مکانیزم الکتروگیربکس استفادهشده است. گیربکس کار شده از نوع حلزونی است که دارای دو عدد چرخدنده عمود برهم هستند و توسط الکتروموتور تحت کنترل در دو جهت کار میکنند. تفاوت انواع خاموت زنهای گیربکسی در نوع الکتروموتور کار شده در آنها است که در دو تیپ از مدلهای تکفاز و سهفاز دستهبندی میشوند. این دو مدل در نوع توان، قابلیت خمکاری میلگردها، سرعت عملیاتی و البته نوع ولتاژ تفاوتهایی دارند.
خاموت زن گیربکسی تکفاز
خاموت زن گیربکسی تکفاز، مدل متداولی است که برای راهاندازی آن تنها به تأمین برق ۲۲۰ ولت AC تکفاز نیاز دارید. این برق بهراحتی در سطح برق شهری تهیه میشود که مناسب تجهیز کارگاههای کوچک ساختمانی و یا کارگاههای کوچک خاموت زنی است. برای ساخت این مدلهای تکفاز از الکتروموتور با توان ۲ اسب بخار استفاده شده است که از نوع1400 دور هستند. خاموت زن گیربکسی تکفاز میتواند میلگردها تا قطر ۳۲ میلیمتر را خمکاری کرده و سرعت هر بار خمکاری آن ۴ ثانیه است. درعینحال از قابلیت خمکاری در زاویه ۰ الی ۳۶۰ درجه برخوردار است.
خاموت زن گیربکسی سه فاز
خاموت زن گیربکسی سه فاز برای کار در فضاهای صنعتی طراحیشده است و به جهت راه اندازه آن به تامین برق ۳۸۰ ولت AC نیاز دارید. از این نمونه فقط میتوانید در کارگاههایی که به برق صنعتی دسترسی دارند، استفاده کنید. اما به نسبت از مدلهای تکفاز قویتر هستند. در ساخت آنها از الکتروموتور سه فاز ۳ اسب بخار از نوع ۱۴۰۰ دور استفادهشده است که میتواند میلگردها تا حداکثر ۳۲ میلیمتر را در مدت زمان ۳ ثانیه خمکاری نماید.
قیمت خاموت زن گیربکسی
قیمت دستگاه خاموت زن گیربکسی به فاکتورهای گوناگون از جمله نوع الکتروموتور، توان، مکانیزم طراحی سیستم گیربکس، نوع طراحی شاسی بدنه و... وابسته است. در این میان مدلهای طراحی شده با الکتروموتور سه فاز از مدلهای تکفاز گرانتر هستند. قیمت خاموت زن گیربکسی از مدل های هیدرولیکی ارزان تر است و استهلاک کمتری نیز دارند. اما بهرحال نمی توانند مانند مدل های هیدرولیکی با سرعت زیاد کار کنند. در برخی از موارد به علت کاهش هزینه ساخت دستگاه به جای گیربکس از تسمه استفاده می کنند. این مدل های تسمه ای اگرچه ارزان تر هستند، اما کارایی و دقت نمونه های گیربکسی را ندارند.
سوالات متداول در مورد خاموت زن گیربکسی
حداکثر چه تعداد میلگرد را میتوانیم با دستگاه خاموت زن گیربکسی تکفازخمکاری کنیم؟
در هر بار کارکرد تنها از یک میلگرد برای خمکاری استفاده کنید.
منظور از خاموت زن تسمهای چیست؟
در برخی از مدلها برای ارزانتر شدن دستگاه بهجای گیربکس از تسمه استفاده میکنند که کارآیی مدلهای گیربکسی را ندارد.
علت کارکرد ضعیف خاموت زنهای سه فاز حین کار چیست؟
شرایط اتصال موتور را چک کنید. درصورتدو فاز شدن و یا افت ولتاژ سه فاز، این دستگاه توانایی کافیخمکاری را ندارد.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: