موتور ویبراتور دیزلی، موتور ویبراتور گازوئیلی
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
دستگاه ویبره بتن گازوئیلی چیست؟
ویبره زنی بتن از مراحل کلیدی در پروژههای ساختمانسازی است. در این مرحله میتوانیم کاملاً مؤثر تمامی حبابهای هوای باقیمانده از عمق بتن را خارج ساخته و حجم سنگین بتن را کاملاً همگن و یکدست سازیم. اما در بتنهای سنگین نیاز به قدرت بالایی داریم که انواع موتور ویبره گازوئیلی برای این منظور طراحی شده است.
موتور ویبراتور دیزلی برای کار در شرایط سخت، پروژههای بزرگ بتنریزی و یا عملیاتهای طولانی و کار با شیلنگ ویبراتورهای مکانیکی قدرتمند ساخته شده است. در تولید این تجهیزات از حضور موتورهای قدرتمند دیزلی استفاده میکنند که ظرفیت کار کردن در مدت زمان طولانی را دارند. کاربرد دستگاه موتور ویبراتور بتن از نوع دیزلی در سطح پروژههای ساختمانی و یا عملیاتهای بزرگ عمرانی مانند سدسازی و... است.
مزیتهای دستگاه ویبراتور دیزلی بتن
ویبره گازوئیلی در دستهبندی مولدهای احتراق داخلی قرار میگیرد که با تأمین مستقل سوخت توان کار کردن در شرایط مختلف از پروژههای عمرانی را دارند. مزایای استفاده از دستگاه موتور ویبراتور بتن دیزلی به قرار زیر است:
- قدرتمند هستند که کاملاً مناسب ویبره زنی حجمهای سنگین بتنی طراحی شدهاند.
- موتورهای دیزلی قابلیت کار کردن در مدت زمان طولانی را دارند. لذا از موتور ویبره دیزلی نیز میتوانیم در پروژههای بزرگ با حجم کار زیاد استفاده کنیم.
- قابلیت کار کردن در هر نوع شرایط آبوهوایی را دارند.
- طراحی سادهای دارند و در صورت خراب شدن روش تعمیر آنها ساده است.
- از سوخت ارزان قیمت گازوئیل استفاده میکنند.
- سوخت گازوئیل را میتوانیم بدون خطر در مقدار زیاد ذخیره کنیم. این شرایط مناسب راهاندازی ویبره گازوئیلی در مناطق دورافتاده با دسترسی دشوار است.
مشخصات فنی موتور ویبره گازوئیلی
موتورهای دیزلی به طراحی ساده اما قدرتمند، تولید صدای بالا اما توانایی کار کردن در مدت زمان طولانی شناخته میشوند. قاعدتاً از این مشخصههای فنی در طراحی موتور ویبراتور دیزلی نیز وجود دارد.
عموم این موتورهای دیزلی از نوع تک سیلندر با عملکرد ۴ زمانه هستند که به روش هوا خنک و تنفس طبیعی کار میکنند. این موتورهای دیزلی با روش راهاندازی هندلی آغاز به کار کرده و به سوخت گازوئیل برای کارکرد متوالی نیاز دارند و با قابلیت تولید حداقل ۶ اسب بخار توان در سرعت حداکثر ۳۶۰۰ دور بر دقیقه طراحی شدهاند. موتورهای استفاده شده در ویبره گازوئیلی از قابلیت کار کردن در مدت زمان طولانی و حضور در پروژههای بزرگ برخوردار هستند.
کاربردهای ویبراتور گازوئیلی
موتور ویبراتور دیزلی برای کار با انواع شیلنگ ویبرههای مکانیکی طراحی شده است. شما میتوانید از انواع شیلنگهای مکانیکی در سایزهای ۱ الی ۳ اینچی و طول ۶ و یا ۹ متری برای کوپل شدن با موتور ویبره دیزلی استفاده کنید. کاربردهای موتور ویبراتور گازوئیلی به قرار زیر است:
- مناسب ویبره زنی مقاطع بزرگ بتنریزی هستند.
- مناسب ویبره زنی حجمهای عمیق و سنگین بتنی هستند.
- برای کار در مدت زمان طولانی پروژههای بزرگ عمرانی طراحی شدهاند.
- بهترین مولد ویبراتور برای کار در هواهای گرمسیری هستند.
- در عموم پروژههای بزرگ عمرانی با حجم بتنریزی زیاد استفاده میشوند.
انواع برندهای ویبره دیزلی
در طراحی موتور ویبراتور دیزلی از حضور موتورهای خوش نفس گازوئیلی استفاده شده است، لذا عملاً برند سازنده موتور دیزلی در جایگاه شرکت تولید کننده ویبره دیزلی قرار دارد. تقریباً تمامی برندهای صاحب سبک تولید کننده موتورهای احتراقی کوچک خصوصاً موتورهای سبک دیزلی در زمینه طراحی و ساخت انواع ویبره گازوئیلی نیز فعالیت میکنند. در این میان بهترینهای بازار محصول شرکتهای مطرح همچون کمپانی کاما، ای تی کیو (ETQ)، روبین، رودکس، میلواکی و... هستند. تمامی این موتورها قدرتمند با قابلیت راهاندازی در مدت زمان طولانی طراحی شدهاند.
تعمیر و نگهداری موتور ویبراتور دیزلی
تعمیر و نگهداری موتور ویبراتور دیزلی به مانند عموم موتورهای احتراق داخلی است. این موتور دیزلی بخش اصلی دستگاه است و نگهداری از آن باعث عملکرد بهینه کل دستگاه ویبراتور خواهد شد. برای تعمیر و نگهداری از ویبره گازوئیلی اقدامات زیر الزامی است:
- از شیلنگ ویبراتورهای سالم با سایز متناسب برای کوپل شدن با دستگاه استفاده کنید.
- در پایان هر بار عملیات ویبره زنی سطح بدنه موتور دیزلی و شاسی دستگاه را کاملاً پاکیزه کنید.
- وضعیت فیلتر هوا، فیلتر سوخت، تسمه تایم و... را بررسی کنید.
- در بازههای مناسب معمولاً هر ۳ ماه و یا هر ۲۰۰ ساعت کار متوالی برای تعویض روغن موتور اقدام کنید.
- از روغن نمره ۴۰ بر روی این دستگاه استفاده کنید.
نکات ایمنی حین کار با ویبره گازوئیلی
- دستگاه موتور ویبراتور بتن دیزلی را در مکانی ثابت مستقر کنید.
- از پاشیده شدن سوخت و یا روغن بر روی دستگاه جداً خودداری کنید.
- از کوپل شدن شیلنگ ویبراتورهای خراب با کوپلینگ شکسته به ویبره گازوئیلی خودداری کنید.
- در صورت پایان عملیات و یا زمان استراحت، دستگاه را خاموش کنید.
- از نزدیک شدن افراد به دستگاه حین کار ویبره زنی جداً خودداری کنید.
- در کار با این دستگاه از لباس ایمنی کامل استفاده کنید.
سوالات متداول در مورد موتور ویبراتور دیزلی
دلیل صدای زیاد حین کار ویبره گازوئیلی چیست؟
اگر دستگاه شما حین کار صدای بلند و نامتعارف تولید میکند، سالم بودن کوپلینگ شیلنگ ویبراتور را بررسی کنید. در عین حال سطح روغن موتور در دستگاه را چک کنید.
چرا موتور ویبراتور دیزلی حین کار ریپ میزند؟
اگر دستگاه شما حین کار ریپ میزند، بهتر است وضعیت کاربراتور تزریق سوخت در منیفولد موتور را بررسی کنید. گاهی توان دستگاه برای ارتعاش حجم سنگین بتن کافی نیست.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: