خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

میکسر بتن چیست و انواع سایزهای آن کدامند؟

دستگاه میکسر بتن

فهرست مطالب

 

یکی از تجهیزاتی که حضور آن در امور ساختمان سازی و عمرانی به شدت نیاز می شود، دستگاه همزن یا میکسر بتن است. این دستگاه که انواع مختلفی از لحاظ توان، ظرفیت و نوع سوخت دارد، علاوه بر ساختن بتن ایده آل، باعث سرعت دادن به عملیات بتن ریزی می شود. میکسرها یا همزن های بتن، دیگ هایی با ظرفیت های مختلفی هستند که فرآیند ساختن و ترکیب کردن بتن را بر عهده دارند. در گذشته عمل ترکیب و تولید بتن به صورت دستی انجام میشد اما با پیشرفت علم و وسعت پیدا کردن پروژه ها، میکسرهای بتن جای روش سنتی را گرفتند.  میکسرهای بتن در سایزهای 120، 250، 400، 750 و 1000 لیتری به بازار عرضه می گردند که در این مطلب به شرح هرکدام از این مدل ها خواهیم پرداخت. 

سایز 120 لیتری

میکسر بتن یا همان بتونیر، با توجه به نیاز پروژه، در اندازه های مختلفی در دسترس هستند. میکسر بتن کوچک یا میکسر بتن آزمایشگاهی که به آن میکسر بتن 120 لیتری نیز می گویند، برای مخلوط کردن بتن به صورت یکسان و بدون ناخالصی مورد استفاده قرار می گیرد.

 از این نوع دستگاه برای مخلوط کردن و تولید بتن در حجم های کمتر نیز استفاده می شود. علاوه بر این از این نوع میکسر ها در آزمایشگاه ها برای بررسی و انجام آزمایش هایی بر روی بتن نیز استفاده می شود. 

حجم بتونیر120 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن90 لیتر
سرعت گردش15 دور در دقیقه
مکانیزم گردشدنده کمر
نحوه انتقالبا دو چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهدستی

سایز 250 لیتری

اگرچه که میکسرهای بتن در اندازه های مختلفی ارائه می شوند اما نمونه ی 250 لیتری این دستگاه، یکی از پرکاربردترین نمونه های آن است. این دستگاه برای سهولت جابجایی دارای دو چرخ است و جنس دیگ آن از فولاد است. 

همان طور که از نام دستگاه هم مشخص است، حجم این میکسر بتن، 250 لیتر است. نوع بنزینی، برقی و دیزلی این بتونیر 250 لیتری نیز در بازار موجود است. 

حجم بتونیر250 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن150 لیتر
سرعت گردش15 دور در دقیقه
مکانیزم گردشدنده کمر / دنده زیر
نحوه انتقالبا دو چرخ یا چهار چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهبارگیری دستی / تخلیه فرمان گیربکسی

سایز 400 لیتری

وقتی وسعت یک پروژه ی عمرانی و ساختمانی بالاتر می رود، باید ظرفیت میکسر بتن آن نیز بالا رود. عموما برای پروژه های نسبتا بزرگ در داخل شهر از میکسر بتن 400 لیتری استفاده می شود.

 این میکسر بتن که بتن بسیار باکیفیتی را نیز ارائه می دهد، با سوخت های مختلفی با توجه به نیاز کاربر، کار میکند و در بازار موجود است. امکان جابجایی این دستگاه توسط دو یا چهار چرخ نیز موجود است. 

حجم بتونیر400 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن300 لیتر
سرعت گردش15 دور در دقیقه
مکانیزم گردشدنده کمر / دنده زیر
نحوه انتقالبا دو چرخ یا چهار چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهبارگیری دستی / تخلیه فرمان گیربکسی

سایز 500 لیتری

از این بتونیر برای تولید بتن در حجم های بالاتر استفاده می شود. این میکسر بتن می تواند تا مقدار مفید 450 لیتر بتن را تهیه کند. یکی از مزایای این نوع بتونیر این است که برای عملکرد، نیاز به اپراتور ندارد. این نوع میکسر که دارای پیمانه نیز می باشد در دو نوع دیزلی و برقی موجود است. این میکسر دارای باکت هیدرولیکی نیز می باشد که به بارگیری مصالح کمک می کند. 

حجم بتونیر500 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن450 لیتر
سرعت گردش14 دور در دقیقه
مکانیزم گردشدنده کمر
نحوه انتقالچهار چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهبارگیری دستی با باکت هیدرولیکی / تخلیه فرمان گیربکسی

سایز 750 لیتری

پروژه های عمرانی و ساختمانی وسیع، نیاز به میکسر های بتن بزرگتری دارند.

 میکسر 750 لیتری نمونه ای مناسب برای تولید بتن در حجم بالا است. این میکسر دارای شیر و پمپ هیدرولیک است. این میکسر بتن توانایی تولید حجم مفید 650 لیتری از بتن را دارد. 

حجم بتونیر750 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن650 لیتر
سرعت گردش13 دور در دقیقه
مکانیزم گردشرولیک لاستیک فشرده
نحوه انتقالچهار چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهباکت هیدرولیکی / گردش دو جهته گیربکسی

سایز 1000 لیتری

بیشترین حجمی که می توان از میکسرهای بتن انتظار داشت ظرفیتی معادل 1000 لیتر است. از این نوع میکسر برای پروژه های با وسعت بالا استفاده می شود.

 این دستگاه تجهیزاتی مانند جک، پمپ، شیر هیدرولیک و تانکر آب دارد. ظرفیت مفید تولید بتن در این نوع میکسر بتن 900 لیتر است.  

حجم بتونیر1000 لیتر
ظرفیت بارگیری بتن900 لیتر
قدرت موتور20
مکانیزم گردشرولیک لاستیک فشرده
نحوه انتقالچهار چرخ
مکانیزم بارگیری و تخلیهباکت هیدرولیکی / گردش دو جهته گیربکسی

کاربردهای دستگاه میکسر

برای مخلوط کردن مصالح مختلف و تولید بتن از دستگاه میکسر بتن استفاده می شود. علاوه بر این از این دستگاه برای ترکیب کردن سیمان و سنگدانه ها و آب نیز استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای مهم دستگاه میکسر بتن، استفاده از آن برای تولید سنگ مصنوعی است. برای اینکه مواد سازنده ی سنگ مصنوعی به درستی با هم ترکیب شوند و سنگ با کیفیتی ارائه شود، از میکسر بتن استفاده می شود. از دستگاه میکسر بتن در پروژه های ساختمانی، مسکونی، تعمیرات اماکن مسکونی و تجاری نیز استفاده می شود.

اصول تعمیر و نگهداری

هر دستگاهی پس از خریداری، برای اینکه به درستی کار کند و دچار اختلال نشود نیازمند نگهداری و در صورت بروز مشکل و نقص فنی نیازمند تعمیر مناسب است. برای نگهداری دستگاه میکسر بتن بهتر است نکات زیر رعایت شود:

  • تمیز نگه داشتن موتور دستگاه: برای آن که موتور دستگاه به شکل صحیح کار نماید همواره باید تمیز شود. حتما موتور و بدنه دستگاه باید به طور روزانه تمیز شود. علاوه بر آن، باد گرفتن بر داخل موتور نیز می تواند سبب پاک شدن ذرات بتن از روی موتور شود. 
  • تمیز کردن دیگ دستگاه: برای اینکه بتوانید مدت طولانی تری از دستگاه بتونیر استفاده کنید، باید پس از هر بار استفاده دیگ آن را شستشو دهید. برای تمیز کردن دستگاه، دیگ را پر از آب کرده و در جهت مخالف بچرخانید. 
  • نکات ایمنی در هنگام کار: قبل از استفاده از دستگاه بتونیر از سالم بودن دستگاه و اجزای آن مطمئن شوید. در حین کار کردن دستگاه، برای اطمینان بیشتر محل را ترک نکنید. 

 

  • بتونیر دنده زیر چه مزایایی دارد؟

    بتونیرهای دنده زیر در مقایسه با سایر بتونیر ها دارای آلودگی صوتی کمتری هستند. هم چنین مقدار استهلاک این دستگاه در مقایسه با سایرن، کمتر است. این در حالی است که بتونیر دنده زیر، استحکام بسیار بالایی دارند.

  • چه عواملی بر قیمت دستگاه بتونیر موثر است؟

    عوامل مختلفی بر روی قیمت دستگاه میکسر بتن تاثیر گذارند. این عامل ها شامل حجم های متفاوت دستگاه میکسر بتن، نوع سوخت موتور آن، کشور سازنده،برند و نوع موتور هستند. علاوه بر این در داخل ایران نیز میکسر های بتن با کیفیت مطلوب و قیمت های مقرون به صرفه تولید می شوند که به دلیل نبود واسطه و تولید داخلی بودن، قیمت تمام شده ی آن ها از نمونه های خارجی کمتر است.

  • چرا باید از دستگاه میکسر بتن استفاده کنید؟

    کیفیت بتن در ساختمان سازی از اهمیت بالایی داردبرخوردار است. در صورتی که مواد سازنده ی بتن به خوبی ترکیب نشوند، کیفیت بتن کاهش پیدا خواهد کرد. استفاده از دستگاه بتونیر علاوه بر تولید بتن باکیفیت، باعث صرفه جویی در زمان و نیروی انسانی می شود. ظرفیت های مختلف این دستگاه نیز باعث شده است تا برای هر نیاز و هر نوع پروژه مناسب باشد.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

شخص در حال تخلیه دستگاه بتونیر

دلایل اصلی خرابی دستگاه بتونیر چیست؟

خرابی میکسر بتن از جمله مشکلات رایج در عموم کارگاه‌های عمرانی است. از پوسیدگی دیگ تا خرابی چرخ دنده و بلبرینگ و... شامل این خرابی ها هستند.

دستگاه خلاطه یا میکسر بتن یا بتونیر

خلاطه چیست؟

دستگاه خلاطه با نام های میکسر بتن، بتونیر و ملات ساز شناخته می شود. این دستگاه با چرخش خود، باعث مخلوط شدن بتن می شود.

دستگاه بتونیر بعد از استفاده

مراحل تمیز کردن بتونیر

ما در این مقاله راه‌حل تمیز کردن بتونیری که بتن روی بدنه و داخل دیگ خشک گردیده است را برای شما آموزش داده‌ایم.

بتونیر های دنده زیر در فروشگاه

خرید بتونیر دنده کمر یا دنده زیر

مکانیزم چرخش دیگ از مؤلفه‌های کلیدی طراحی و کارکرد انواع میکسر بتن است. برای این منظور از انواع بتونیر دنده کمر و یا دنده زیر استفاده می‌شود.

بتونیر دنده کمر در حال کارکرد

تعمیر و عیب یابی بتونیر

دستگاه بتونیر در عملیات عمرانی نقش مهمی را ایفا می‌کند و عملکرد بدون نقص این دستگاه برای کارفرما و زوند پروژه بسیار مهم و حیاتی می‌باشد.

دستگاه میکسر بتن

راهنمای خرید بتونیر

انواع بتونیر در ظرفیت‌های گوناگون با مکانیزم‌های متفاوت گردش دیگ و جانمایی موتور‌های متنوع ساخته می‌شود که هر کدام از آنها به جای خود کارایی مناسبی دارند.

کارگر در حال ساخت بتن در دستگاه بتونیر

ساخت بتن در بتونیر چقدر زمان می‌برد؟

مراحل ساخت بتن در دستگاه بتونیر ساده است و با مخلوط شدن عادی مصالح اعم از سیمان، شن، ماسه و آب و دیگر افزودنی‌های بتن تکمیل می‌شود.

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: