خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

خاموت زن تک فاز

خاموت زن تک فاز

      مرتب‌سازی محصولات:

    • پیش‌فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • جدید‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدیدترین
    خاموت زن گیربکسی موتور 3 اسب تکفاز چینی، آبی رنگ، پدالی

    خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18GS03

    خاموت زن گیربکسی، پدالی، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، موتور 3 اسب چینی سه فاز 1400 دور، گیربکس VF110 اصفهان

    5

    خاموت زن هیدرولیک با موتور 2 اسب تکفاز چینی، پمپ دنده ای تیپ 2

    خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18HT02

    خاموت زن هیدرولیک، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، پمپ دنده‌ای تیپ 2، موتور 2 اسب تکفاز، نوع کاربری پدالی

    5

    خاموت زن گیربکسی تک فاز نیکا ابزار

    خاموت زن نیکا ابزار مدل KH18GM01

    خاموت زن گیربکسی، پدالی، قابلیت خاموت زنی تا میلگرد 18، تکفاز، موتور 2 اسب رله‌ای موتوژن 1400 دور، گیربکس VF110 اصفهان

    5

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    فهرست مطالب

    دستگاه خاموت زن برای خمکاری سریع و ساده میلگردهای نازک هستند و می‌توانند به ‌راحتی و با سرعت بالا فرم هندسی انواع خاموت را تولید کنند. خاموت، بدون تردید از قطعات فلزی پرکاربرد برای ساخت سازه‌های آرماتور بندی اجرای هر نوع اسکلت بتنی و یا تولید قطعات پیش ‌ساخته بتنی است. وقتی به تعداد زیاد خاموت‌ها در اشکال گوناگون نیاز داریم، باید از دستگاه کارآمد مانند دستگاه خاموت زن تکفاز استفاده کنیم.

    خاموت زن گیربکسی و یا خاموت زن هیدرولیک در نوع تک فاز با قابلیت راه‌اندازی برق شهری به ‌راحتی در هر نوع محیط کارگاهی راه‌اندازی خواهد شد. در عین ‌حال سرعت عمل بالا برای تولید تعداد قابل‌ توجه خاموت را دارد. دستگاه خاموت زن تکفاز با طراحی ساده و قدرت مانور عالی و البته سرعت عمل مناسب یک سیستم کارآمد در هر نوع کارگاه ساختمانی و یا کارگاه‌های خاموت زنی و تولید قطعات بتنی است.

    مزیت‌های خاموت زن تک فاز

    بدون تردید برای ساخت آرماتور و تولید قطعات یا سازه‌های بتنی باید از انواع خاموت استفاده کنیم. در این ‌میان شاید بتوانید با تجهیزات خمکاری ساده و یا خاموت زن‌های دستی تعداد محدودی خاموت را تولید کنید؛ اما هرگز نمی‌توانید سرعت عمل بالایی به همراه دقت کافی در خاموت‌ها با اشکال منظم و شبیه به‌ هم داشته باشید. مزیت‌های استفاده از دستگاه خاموت زن تک فاز به قرار زیر است:

    • با استفاده از برق ۲۲۰ ولت شهری راه‌اندازی می‌شود.
    • در هر کارگاه ساختمانی و یا کارگاه ساده تولید قطعات بتنی قابلیت راه‌اندازی دارد.
    • کوچک و ساده طراحی ‌شده که توانایی نصب در محیط کارگاه‌های کوچک را دارد.
    • قدرت خمکاری زیاد با قابلیت فرم دهی میلگردها تا قطر ۳۲ میلی‌متری را دارد.
    • خاموت را در اندازه‌های دقیق با زوایای دقیق تولید می‌کند.
    • به ‌راحتی می‌توانیم تعداد خاموت‌های زیادی را در مدت زمان کوتاه تولید کنیم.

    مشخصات فنی خاموت زن تک فاز

    دستگاه خاموت زن تکفاز دارای موتور الکتریکی AC است که معمولاً از نوع ۲ و یا ۳ اسب بخار است که با استفاده از برق تک‌فاز ۲۲۰ ولت AC راه‌اندازی می‌شود. انواع این خاموت زن‌ها در مدل‌های هیدرولیکی و یا گیربکسی هستند که با توجه به نوع مکانیزم خمکاری دارای بخش‌های هیدرولیکی و یا گیربکسی از نوع حلزونی هستند. اما قابلیت خمکاری خاموت زن‌ها را با توجه به حداکثر ظرفیت آنها در خاموت زنی بررسی می‌کنند. بر این اساس انواع دستگاه خاموت زن تک فاز در مدل‌های حداکثر خم میلگرد ۱۶، ۱۸، ۲۰ و ۲۵ میلی‌متری ساخته می‌شوند.

    سرعت اجرای خمکاری، تعداد خاموت قابل خمکاری در هر دقیقه، وزن دستگاه و ابعاد، از دیگر مشخصه‌های فنی است. در عین ‌حال انواع این خاموت زن‌ها می‌توانند در هر بار خمکاری زاویه ۱۰ الی ۱۸۰ درجه را تولید نمایند.

    مشخصات فنی خاموت زن تک فاز
    نام دستگاهخاموت زن تک فاز
    ولتاژ۲۲۰ ولت
    نوع موتورالکتریکی تکفاز
    قابلیت خم میلگرد تا حداکثر سایز۲0 میلی‌متر
    سرعت اجرای خمکاری۳ ثانیه
    تعداد خاموت قابل ‌اجرا در هر دقیقهمیلگرد 18 یک عدد، میلگرد 16 یک عدد،
    میلگرد 14 دو عدد، میلگرد 12 دو عدد،
    میلگرد 10 چهار عدد، میلگرد 8 پنج عدد
    زاویه‌های قابل خمکاری۱۰ الی ۱۳۰ درجه
    توان موتور۲ اسب بخار
    سرعت موتور۱۴۰۰ دور
    فرکانس۵۰ / ۶۰ هرتز
    وزن۱۰۰ کیلوگرم
    کاربردتولید انواع خاموت با سرعت زیاد

    کاربردهای دستگاه خاموت زن تک فاز

    خمکاری میلگردهای نازک و تولید خاموت و ایجاد فرم‌های هندسی با زاویه‌های منظم و دقیق قابلیت‌های کاربردی دستگاه خاموت زن تکفاز است. برای تولید هر نوع خاموت با هر نوع فرم هندسی و با هر نوع زاویه از خم‌های ۱۰ الی ۱۸۰ درجه می‌توانید از این دستگاه استفاده کنید. کاربردهای دستگاه خاموت زن تک فاز به قرار زیر است:

    • تولید خاموت مورد نیاز پروژه‌های بزرگ فعالیت‌های عمرانی و ساختمان سازی
    • راه‌اندازی کارگاه‌های تولید خاموت برای تولید کسب‌وکارهای فعال در صنعت ساختمان
    • کار در کارگاه‌های تولید قطعات بتنی خصوصاً کارگاهای تولید تیرچه
    • تولید خاموت پروژه‌های عمرانی با طراحی فرم‌های هندسی پیچیده قطعات بتنی
    • خمکاری میلگردها برای تولید آرماتور با اشکال گوناگون
    خاموت زن تک فاز

    انواع مدل‌های دستگاه خاموت زن تک فاز

    انواع خاموت زن‌های تک‌فاز را با توجه به قابلیت خمکاری میلگردهای نازک در مدل‌های مختلف از خاموت زن‌های ۱۶، ۱۸، ۲۰ و ۲۵ میلی‌متری دسته‌بندی می‌کنند؛ اما مهمترین معیار در دسته بندی انواع این دستگاه‌ها خمکاری تک فاز بررسی نوع مکانیزم خمکاری آنها است. بر این اساس انواع خاموت زن‌ به قرار زیر هستند:

    دستگاه خاموت زن تک فاز هیدرولیک

    خاموت زن‌ هیدرولیکی از بهترین دستگاه‌ها برای خمکاری‌های سریع تعداد زیاد خاموت هستند که در طراحی آنها از سیستم هیدرولیک استفاده‌ شده است. به این نوع خاموت زن گاهاً دستگاه پدالی نیز گفته می‌شود؛ زیرا برای شروع فرایند خمکاری این دستگاه از فشردن پدال استفاده ‌شده است. در مکانیزم کارکرد این نوع خاموت زن‌ یک سیستم هیدرولیک تمام ‌عیار با استفاده از موتور الکتریکی ۲ یا 3 اسب بخار حضور دارد. این دستگاه‌ها می‌توانند خاموت‌ها را از خمکاری میلگردها با قطر ۴ الی 20 میلی‌متر تولید نمایند. در عین ‌حال قابلیت خمکاری با زاویه قابل تنظیم در محدوده ۱۰ الی ۱۸۰ درجه را دارند و با سرعت قابل ‌توجه ۳ ثانیه هر بار خمکاری میلگردها را انجام می‌دهند. با استفاده از این مدل‌های تمام اتوماتیک هیدرولیکی می‌توانید تعداد میلگردهای زیادی را در هر دقیقه خمکاری کرده و خاموت کاملی را تهیه کنید.

    خاموت زن تک فاز

    خاموت زن تک فاز گیربکسی

    یک مدل ساده‌تر از طراحی خاموت زن‌های اتوماتیک است که در آن برای تولید حرکت خمکاری میلگردها از سیستم گیربکسی استفاده ‌شده است. این گیربکس از نوع حلزونی با طراحی چرخ‌دنده‌های دیسکی و هلیکال در حالت عمود بر یکدیگر هستند که سرعت کارکرد موتور تکفاز ۲ یا 3 اسب با ۱۴۰۰ دور بر دقیقه را کنترل کرده و به‌ راحتی قدرت قابل ‌توجه خمکاری میلگردها را تولید می‌کند. خاموت زن با طراحی ساده و عملکرد دقیق بهتر از مدل‌های هیدرولیکی می‌تواند در خمکاری مناسب با زاویه دقیق میلگردها دست‌ به ‌کار شود. در عین ‌حال قیمت آنها از مدل‌های هیدرولیکی ارزان‌تر بوده و مقدار خرابی و استهلاک کمتری دارند. خاموت زن گیربکسی را می‌توانیم در هر نوع پروژه عمرانی و کارگاه‌های تولید خاموت استفاده کنیم و سرعت عمل بالایی داشته باشیم.

    قیمت خاموت زن تک فاز

    قیمت خاموت زن گیربکسی یا هیدرولیکی با توجه به فاکتورهای گوناگون محاسبه می‌شود. مکانیزم طراحی در نوع هیدرولیکی و یا گیربکسی در این قیمت ‌گذاری نقش اساسی دارد. غالباً مدل‌های هیدرولیکی از مدل‌های خاموت زن گیربکسی گران‌تر هستند. در مقابل برای هر چه ارزان‌تر شدن مدل‌های گیربکسی ممکن است که به ‌جای گیربکس کاهنده سرعت از تسمه و تبدیل سرعت با فولی استفاده‌ شده باشد که در این ‌صورت اگر چه قیمت خاموت زن تک فاز به مقدار قابل ‌توجه کاهش پیدا می‌کند؛ اما در عمل هرگز دقت خمکاری و کارایی لازم مدل‌های گیربکسی را ندارد. با توجه به تغییرات آهن و سایر تجهیزات به کار رفته در دستگاه، امکان ارایه قیمت خاموت زن تک فاز در سایت وجود ندارد. لطفا برای دریافت لیست قیمت خاموت زن تک فاز و سایر تجهیزات وابسته، با تلفن‌های موجود در سایت اقدام فرمایید تا همکاران ما قیمت را به شما ارایه دهند.

    سوالات متداول در مورد خاموت زن تک فاز

    • مقدار مقاومت خمشی میلگردها برای کار با خاموت زن‌های گیربکسی چه مقدار است؟

      مقدار مقاومت خمشی با توجه به قطر و تعداد میلگردها متفاوت است که از حدود ۸ نیوتن در متر مربع خمکاری یک میلگرد آغاز می‌شود.

    • برای تولید خاموت فعالیت‌های ساختمانی از چه نوع دستگاه خاموت زن تکفاز استفاده کنیم؟

      در عموم این پروژه‌ها، نهایت از میلگردهای نمره ۱۶ برای تولید خاموت استفاده می‌کنند. لذا یک دستگاه خاموت زن نمره ۱۶ کافی است.

    • دیسک کار در دستگاه خاموت زن تکفاز چیست؟

      به صفحه کار دستگاه خاموت زن گفته می‌شود که محل قرارگیری شابلون‌ها برای تنظیم دقیق ابعاد خاموت زنی است.

    • حداکثر تعداد میلگرد برای خمکاری همزمان در فک دستگاه خاموت زن تکفاز چه مقدار است؟

      این تعداد میلگردهای مجاز بستگی به قدرت و مکانیزم طراحی دستگاه دارد که در شرایط ایده‌آل و برای قدرتمندترین آنها حداکثر ۵ عدد میلگرد است.

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: