ماله پروانه ای، ماله موتوری
تیغه ماله پروانه ای
ماله پروانه ای سرنشین دار
سینی ماله پروانه ای
ماله پروانه ای 60 سانت
ماله پروانه ای 75 سانت
ماله پروانه ای 90 سانت
ماله پروانه ای 120 سانت
ماله پروانه ای باریکل
ماله پروانه ای هیساکی
ماله پروانه ای هوپت سنگاپور
ماله پروانه ای آلسکا ALESKA
ماله پروانه ای روبین
ماله پروانه ای هوندا
ماله پروانه ای ویلسون
ماله پروانه ای تکنو
ماله پروانه ای بی تی ان (BTN)
ماله پروانه ای بنزینی
ماله پروانه ای استیل
- پیشفرض
- ارزانترین
- گرانترین
- جدیدترین
- پرفروشترین
- پربازدیدترین
مرتبسازی محصولات:
دسته گاز ماله پروانه ای
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MT90H06
ماله پروانه ای برند تکنو، سایز 90، گیربکس بزرگ، موتور 7 اسب طرح هوندا، چهارزمانه
سینی ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل SM9030R03
سینی ماله ایرانی، سایز 90، ضخامت 3 میلیمتر، ورق ضدسایش
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MB90H05
ماله پروانه ای سرنشین دار، برند باریکل ایتالیا، سایز 90، موتور هوندا اورجینال، مجهز به چراغ
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MT90R04
ماله پروانه ای برند تکنو، سایز 90، گیربکس بزرگ، موتور 7 اسب راتو، چهارزمانه
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MT60R03
ماله پروانه ای برند تکنو، سایز 60، گیربکس بزرگ، موتور 7 اسب راتو، چهارزمانه
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MW90W02
ماله پروانه ای برند ویلسون، سایز 90، گیربکس بزرگ، موتور 7 اسب بنزینی ویلسون، چهارزمانه
تیغه ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل TM9020R02
تیغه ماله ایرانی، سایز 90، ضخامت 2 میلیمتر، ورق ضدسایش، ابعاد 15×35 سانتیمتر
سینی ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل SM9025R01
سینی ماله ایرانی، سایز 90، ضخامت 2.5 میلیمتر، ورق ضدسایش
ماله پروانه ای نیکا ابزار مدل MH90W01
ماله پروانه ای 90 سانت، گیربکس بزرگ، شاسی هیساکی، موتور 7 اسب بنزینی ویلسون، چهارزمانه
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
فهرست مطالب
- ماله پروانه ای یا ماله موتوری چیست؟
- مشخصات ماله موتوری یا ماله پروانه ای
- انواع ماله پروانه ای از نظر سیستم موتوری
- انواع ماله موتوری از نظر روش طراحی شاسی
- انواع سایزهای ماله پروانه ای
- اجزای ماله پروانه ای
- انواع برندهای ماله پروانه ای
- انواع برندهای شاسی ماله پروانه ای
- انواع برندهای موتور ماله پروانه ای
- نکات تعمیر و نگهداری ماله پروانه ای
- نکات ایمنی کار با ماله موتوری
- قیمت ماله پروانه ای
ماله پروانه ای یا ماله موتوری چیست؟
ماله پروانه ای دستگاه پرداخت نهایی بتن در عملیاتهای کف سازی است و در دسته بندی انواع ماشین آلات ساختمانی قرار میگیرد. این دستگاه به شکل تیغههای دوار برای مسطح کردن رویه بتن طراحی شده است. هر دستگاه ماله پروانه ای دارای بخش موتوری قدرتمندی است که تیغههای پهن دستگاه را در سطح موازی بتن به چرخش درمیآورد. حرکت چرخشی این تیغههای پهن فلزی باعث صیقلی شدن سطح بتن خواهد شد.
کف سازی بتنی از جمله عملیاتهای متداول عمرانی است. از کف سازی بتنی برای ساخت انواع محوطههای ساختمانی، سالنهای ورزشی و نمایشگاهی، پیادهروسازی، طراحی پارکینگ و... استفاده میکنند. اما در فاز مقدماتی بتن سیال خمیری شکل و سنگینی است که علاقهای به توزیع یکنواخت در محوطهی بزرگ بتن ریزی شده ندارد. در عین حال سطح رویه آن زمخت و غیر تراز است. از انواع ماله موتوری یا همان ماله پروانه ای برای پرداخت نهایی سطح بتن استفاده میکنند. ماله پروانه ای با گردش تیغههای پهن فلزی خود به راحتی میتواند سطوح بزرگ فضاهای بتن ریزی شده را کاملاً مسطح کرده و حجمی کاملاً صاف و صیقلی ایجاد نماید.
در ویدئوی زیر میتوانید عملکرد کلی دستگاه ماله پروانه ای را مشاهده نمایید:
مشخصات ماله موتوری یا ماله پروانه ای
از نگاه فنی ماله پروانه ای یک دستگاه موتوریزه شده در عملیاتهای عمرانی است. این دستگاه دارای بخشهای متعدد فنی است که موتور بنزینی مهمترین آن است. اگر چه سری مدلهای موتور برق نیز طراحی شده است. اما ماله برقی بتن کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. برای طراحی ماله برقی بتن از الکتروموتورهای تک فاز استفاده میکنند.
ماله بنزینی متداولترین گونه است که در طراحی آن از حضور موتور بنزین سوز تک سیلندر و تنفس طبیعی از نوع هوا خنک استفاده میکنند. بسته به ابعاد ماله پروانه ای نوع موتور و قدرت آن نیز متفاوت است. همچنین انواع ماله موتوری را در سایزهای استاندارد ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ سانت طراحی میکنند. این اعداد معرف قطر دهانه مالهکشی دستگاه ماله هلیکوپتری است. ابعاد تیغههای مالهکشی نیز با توجه به قطر دهانه مالهکشی دستگاه محاسبه شده و بر روی شفت گردان موتور نصب میشوند.
انواع ماله پروانه ای از نظر سیستم موتوری
انواع ماله موتوری یا همان ماله پروانه ای را از نظر نوع سیستم موتوری کار شده در آنها برای تأمین توان چرخش پروانهها در مدلهای بنزینی و برقی دستهبندی میکنند. این مدلها به قرار زیر هستند.
ماله پروانه ای بنزینی
ماله بنزینی متداولترین نوع دستگاه مالهکشی است. برای طراحی انواع ماله بنزینی از حضور موتورهای قدرتمند و کارآمد بنزین سوز استفاده شده است. این موتورهای بنزین سوز معمولاً از نوع تک سیلندر با عملکرد ۴ زمانه هستند. همچنین از نوع هوا خنک و تنفس طبیعی میباشند که به روش استارت هندلی راهاندازی میشوند. ماله پروانه ای بنزینی در سایزهای مختلف طراحی شده است. این مالهها قدرت مانور بالایی در انواع عملیاتهای بتنریزی خصوصاً کار در محوطههای بزرگ، پروژههای سیار و کار در مناطق دوردست دارند. در حال حاضر خرید ماله موتوری بنزینی متداول است و از آنها در سطح عموم پروژههای کفسازی استفاده میکنند.
ماله پروانه ای برقی
برای طراحی ماله برقی بتن از حضور الکترو موتورهای تکفاز استفاده شده است. این مالهها عملکردی روان دارند. همچنین قیمت ماله پروانه ای برقی از مدلهای بنزینی کمتر است. اما قدرت عملیاتی آنها در سطح پروژههای بزرگ بتن ریزی محدود است. در عین حال برای کار کردن به حضور نیروی برق تکفاز نیاز دارند و در همه حال یک کابل برق همراه آنها است. لذا در کل مناسب کار در فعالیتهای سیار نیستند و همچنین نمیتوان از آنها در سطح پروژههای بزرگ از عملیاتهای کفسازی بتن استفاده کرد. ماله برقی بتن مناسب کفسازی بتنی فضاهای ساختمانی سرپوشیده است.
انواع ماله موتوری از نظر روش طراحی شاسی
انواع ماله موتوری را از نظر روش طراحی شاسی نیز دستهبندی میکنند. شاسی، بخش استقرار موتور و پروانههای چرخشی دستگاه است که عملیات مالهکشی را انجام میدهند. همچنین روش جابجایی و هدایت دستگاه نیز با توجه به الگوی طراحی شاسی آن متفاوت است. در کل از نظر طراحی شاسی انواع ماله موتور دار به قرار زیر هستند.
ماله سینیدار
سینی ماله پروانه ای از بخشهای الحاقی طراحی انواع ماله موتوری است. این سینی یک صفحه فلزی گرد با طراحی محدب است که دارای چنگکهایی برای متصل شدن به تیغههای هلیکوپتری ماله موتوری میباشد. ماله سینیدار از قابلیت اتصال این سینیها در سایزهای استاندارد برخوردار هستند. ماله سینیدار مناسب کفسازی بتنهای خیلی خیس و یا بتنهای خیلی عمیق است. ماله سینی دار در مالهکشی حجمهای سنگین بتنی عملکردی عالی دارد و میتواند سطح کاملاً صیقلی شده و تراز را ایجاد نماید.
ماله موتوری دستی
ماله موتوری دستی متداولترین نوع طراحی ماله پروانه ای است که در سایزهای مختلف مناسب کفسازی بتنی پروژههای کوچک و متوسط و حتی پروژههای بزرگ بتن ریزی طراحی شده است. ماله موتوری دستی دارای بخش دستی هدایت دستگاه است. این دستگاه از شاسی گرد جهت نصب تیغهها و همچنین موتور بنزینی و یا برقی برای تأمین توان چرخش پرهها برخوردار است. برای هدایت این دستگاه یک بخش دسته مانند پیش بینی شده است. این دستگاه طراحی ارگونومیک دارد تا به راحتی توسط اپراتور برای جابجایی در عملیاتهای کف سازی بتن مورد استفاده قرار بگیرد. اهرم گاز و سوئیچ کنترل موتور دستگاه بر روی این دسته طراحی شده است.
ماله موتوری نفربر یا سرنشیندار
ماله موتوری سرنشیندار بزرگترین مدل طراحی انواع ماله هلیکوپتری است. این مالهها در سایزهای بزرگ همراه شاسی سرنشیندار طراحی میشوند. این دستگاه به مانند یک خودرو دارای فضایی برای نشستن سرنشین است. همچنین از ابزارهای کنترل و هدایت مانند خودروها از قبیل فرمان و پدال گاز و ترمز برخوردار است. اپراتور در بخش سرنشیندار مستقر شده و هدایت دستگاه در عملیاتهای مالهکشی را بر عهده میگیرد. ماله پروانه ای سرنشیندار مخصوص کار کف سازی بتنی در پروژههای بزرگ عمرانی میباشد.
انواع سایزهای ماله پروانه ای
انواع ماله پروانه ای را براساس مقدار سایز محفظه مالهکشی نیز دستهبندی میکنند. بر این اساس انواع ماله موتوری در سایزهای استاندارد ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ سانت طراحی میشوند. این مقدارها معرف قطر دهانه مالهکشی آنها است. در ادامه به بررسی قابلیتهای فنی و کاربردی انواع سایزهای ماله پروانه ای میپردازیم.
ماله پروانه ای ۶۰ سانت
ماله پروانه ای ۶۰ سانت یا ماله پروانه ای گوشه زن کوچکترین سایز استاندارد طراحی انواع ماله پروانه ای است. قطر دهانه مالهکشی این دستگاه ۶۰ سانتیمتر است. همچنین میتوانیم از سینی مالههای ۶۰ سانتیمتری برای اتصال به تیغههای پروانه ای این دستگاه استفاده کنیم. از ماله پروانه ای ۶۰ سانت برای پرداخت نهایی، صاف کردن، صیقل زنی و تراز کردن سطوح بتنی در محلهای کوچک استفاده میکنند. همچنین این دستگاه دارای پروانه ای مناسب مسطح سازی در گوشههای فضا، کناره دیوارها و یا کنج محوطههای بتن ریزی است. برای همین است که آنها را اصطلاحاً با عنوان ماله پروانه ایهای گوشه زن میشناسیم.
ماله پروانه ای ۹۰ سانت
ماله پروانه ای 90 سانت متداولترین نوع سایز در طراحی انواع ماله موتوری است. قطر دهانه مالهکشی این دستگاه ۹۰ سانتیمتر است. از این سایز میتوان چه برای مالهکشی پروژههای کوچک کف سازی و یا مسطح سازی در سطح پروژههای بزرگ استفاده کرد. ماله پروانه ای 90 سانت در هر دو تیپ دستی و سرنشیندار طراحی شده است و از سری دستگاههای قدرتمند و متداول در انجام عملیاتهای کف سازی بتنی چه در سطح فضاهای ساختمانی و یا اجرای پروژههای محوطه سازی در فضاهای باز عمرانی میباشد.
ماله پروانه ای ۱۲۰ سانت
ماله پروانه ای ۱۲۰ سانت بزرگترین سایز استاندارد طراحی انواع ماله پروانه ای است. قطر دهانه مالهکشی این دستگاه ۱۲۰ سانتیمتر است که پهنه بسیار بزرگی در عملیاتهای کف سازی میباشد. ماله پروانه ای ۱۲۰ سانت در هر دو تیپ مدلهای دستی و یا سرنشیندار طراحی شده است. قدرت مالهکشی بسیار بالایی دارد و مناسب کار در پروژههای بزرگ از عملیاتهای کفسازی بتنی طراحی شده است.
اجزای ماله پروانه ای
اگر چه انواع ماله پروانه ای در سایزهای گوناگون محصول برندهای متنوع بازار ساخته شدهاند؛ اما در عمل اجزای تشکیل دهنده همگی این مالهها یکسان است. اجزای ماله پروانه ای به قرار زیر هستند.
تیغه ماله پروانه ای
تیغه ماله پروانه ای مهمترین بخش فنی در طراحی انواع دستگاه ماله موتوری است. این تیغهها در ابعاد مستطیلی و به شکل پهن از جنس فلز ساخته میشوند. متریال این تیغهها از فولاد سخت کاری شده با کربن است که با استفاده از آلیاژهای کرومی خاصیت ضد سایشی نیز پیدا کرده است. این تیغهها را مناسب سایزهای ۶۰، ۹۰ و یا ۱۲۰ سانتیمتری طراحی میکنند. البته ابعاد تیغه تقریباً کمتر از نصف ابعاد شاسی ماله پروانه ای است. هر کدام از این تیغهها را در ضخامتهای گوناگون ۲، ۲.۵ و یا ۳ میلیمتری طراحی میکنند. هر دستگاه ماله پروانه ای دارای ۴ عدد از این تیغهها میباشد. این تیغهها با زاویهی ۱۵ درجه بر روی محور چرخش موتور ماله پروانه ای نصب میشوند. تیغه ماله پروانه ای از قطعات مصرفی دستگاه ماله موتوری است که پس از استهلاک باید آن را تعویض کنید.
شاسی ماله موتوری
شاسی بخش جانمایی موتور و تیغه ماله پروانه ای است. این شاسی طراحی دایرهای شکل دارد و آن را به همراه یک حفاظ توری مانند برای استقرار تیغهها طراحی میکنند. در بخش بالایی شاسی، موتور دستگاه نصب شده است. در امتداد موتور و در بخش زیرین شاسی محل جانمایی تیغهها میباشد. شاسی ماله موتوری به دو شکل دستی و یا سرنشیندار طراحی میشود. کیفیت ساخت شاسی، طراحی امکانات کنترلی، طراحی ارگونومیک و... از جمله مشخصههای فنی در ساخت انواع شاسی ماله موتوری هستند.
موتور ماله پروانه ای
موتور مهمترین بخش در اجزای ماله پروانه ای است. موتور بخش تأمین توان چرخش پرههای ماله پروانه ای میباشد. برای طراحی ماله پروانه ایهای بزرگ مانند مدلهای ۱۲۰ سانت به موتورهای بنزینی و یا برقی قدرتمندی نیاز داریم. موتور ماله پروانه ای به شکل برقی و یا بنزینی و یا دیزلی است. ماله بنزینی و یا دیزلی بسیار متداولتر از ماله برقی بتن هستند. برای طراحی عموم ماله پروانه ایها از موتورهای تک سیلندر بنزین سوز در توانهای ۵.۵ الی ۷ اسب بخار استفاده میشود. در این میان موتورهای تک سیلندر بنزین سوز برند هوندا و یا روبین از بهترین مدلها برای تجهیز مال پروانه ایهای ۶۰، ۹۰ و یا ۱۲۰ سانت هستند.
سینی ماله موتوری
سینی ماله از بخشهای الحاقی دستگاه ماله موتوردار است. در پارهای موارد مانند زمانی که عمق بتن زیاد است و یا بتن هنوز به مقدار مناسب سخت نشده است و آب زیادی دارد، استفاده از تیغه ماله هلیکوپتری برای مسطح سازی بتن غیرممکن است. در این صورت از سینی ماله موتوری برای صیقل زنی بتن استفاده میکنند. این سینی یک سطح فلزی بزرگ محدب شکل است که بر سطح داخل آن چنگکهایی نصب شده است. سینی با استفاده از این چنگکها بر روی تیغههای دستگاه ماله بنزینی متصل میشود. سینی ماله موتوری از بخشهای الحاقی دستگاه ماله پروانه ای است. اما حضور آن در افزایش کیفیت عملیات بتنریزی و کفسازی کاملاً تأثیرگذار است.
انواع برندهای ماله پروانه ای
برندهای متعددی در سطح جهانی برای طراحی و تولید انواع ماله پروانه ای فعالیت میکنند. فعالیت این برندها عموماً در زمینه طراحی تخصصی برخی مدلها است. اما معدود برندهای مطرح بازار هستند که در سطح طراحی هر نوع ماله پروانه ای از مهارت بالایی برخوردار هستند. برندهای مطرح در زمینه طراحی و تولید انواع ماله پروانه ای به قرار زیر هستند.
- ماله پروانه ای دارای موتور روبین و شاسی هوپت
- ماله پروانه ای دارای موتور روبین و شاسی هیساکی
- ماله پروانه ای دارای موتور روبین و شاسی کوپاژ
علاوهبر موارد مطرح شده تمامی این برندها از دیگر موتورها مانند موتور خوش نفس برند هوندا نیز در طراحی ماله پروانه ای استفاده کردهاند. همچنین برخی از محصولات بازار با استفاده از شاسیهای چینی میباشند.
انواع برندهای شاسی ماله پروانه ای
هر دستگاه ماله پروانه ای از دو بخش کلی موتور در کنار شاسی برخوردار است. شاسی محل قرارگیری موتور و دیگر بخشهای فنی دستگاه میباشد. کارخانههای سازنده شاسی متفاوت از برندهای سازنده موتور هستند. بهترینها در زمینه طراحی شاسی ماله پروانه ای به قرار زیر هستند.
- شاسی هوپت (Hopt) ساخت کشور سنگاپور
- شاسی کوپاژ (Copaz) ساخت کشور کره
- شاسی میکاسا (Mikasa) ساخت کشور ژاپن
- شاسی هیساکی (Hisaki) ساخت کشور مالزی
- شاسی باریکل ایتالیا
علاوهبر این موارد در سطح بازار انواع شاسی چینی نیز عرضه شده است که قیمت مناسبتری دارند. اما از لحاظ کیفی قابل مقایسه با محصولات اصلی برندهای مطرح شده نیستند.
انواع برندهای موتور ماله پروانه ای
موتور اصلیترین بخش در طراحی انواع ماله پروانه ای است. برای طراحی مالهها در سایزهای مختلف به حضور تیپهای متفاوت از موتورهای بنزینی و یا دیزلی نیاز داریم. برخی از مطرحترین موتورهای ماله پروانه ای محصول برندهای زیر هستند.
- موتور بنزینی هوندا
- موتور بنزینی روبین
- موتور بنزینی واکسون
- موتور بنزینی راتو
- موتور بنزینی ای تی کیو (ETQ)
- موتور بنزینی کاوازاکی
علاوهبر موتورهای ساخته شده در این برندهای مطرح بازار سری موتورهای بنزین سوز چینی نیز حضور دارند. قیمت ماله پروانه ای با موتور چینی از نمونههای طراحی شده با برندهای مطرح بازار کمتر است. در عین حال قابلیت فنی مناسب و کیفیت ساخت لازم را ندارند.
نکات تعمیر و نگهداری ماله پروانه ای
برای بهرهمندی مفید در درازمدت و همچنین قابلیتهای کاربردی عالی در هر نوع عملیات بتن ریزی به دستگاه ماله پروانه ای کاملاً سالم نیاز دارید. به جهت تعمیر و نگهداری ماله پروانه ای موارد زیر را رعایت کنید.
- بخش گیربکس شاسی ماله موتوری را مرتباً بازدید کنید. تمامی اتصالات و پیچهای نگهدارنده موتور و همچنین اتصالات شاسی را مرتباً در بازههای منظم هفتگی بازدید کنید.
- در هر بار استفاده، سطح روغن موتور را بازدید کنید. مطمئن باشید که از روغن کافی و با کیفیت خوب در موتور وجود دارد.
- در هر بازه زمانهای معین هر ۱۰۰ ساعت کار متوالی روغن موتور را به طور کامل تعویض کنید.
- در بازه زمانیهای معین هر یک سال ساعت کار متوالی، روغن گیربکس شاسی ماله پروانه ای را تعویض کنید.
- فیلتر هوای موتور دستگاه را بازدید کرده و در صورت نیاز تعویض کنید.
- سینی ماله و همچنین تیغه ماله از ملزومات مصرفی دستگاه هستند که در اثر کار متوالی فرسوده میشوند و باید به موقع آنها را تعویض کنید.
- برای مالهکشی بتنهای عمیق و یا بتنهای خیس حتماً از سینی ماله موتوری استفاده کنید.
- در حین حملونقل دستگاه مراقب تیغههای سینی باشید.
- از برخورد افقی تیغهها با اجسام سخت جداً خودداری کنید.
- در بازههای ماهیانه موتور دستگاه را به طور کامل سرویس کنید.
نکات ایمنی کار با ماله موتوری
- در هنگام کار با دستگاه ماله موتوری حتماً از تجهیزات کامل ایمنی مانند عینک، چکمه و دستکش ایمنی استفاده کنید.
- برای تعویض تیغه پروانهها و یا نصب سینی ماله موتوری حتماً دستگاه را به طور کامل خاموش کنید.
- برای مالهکشی در حواشی کار، کنج دیوارها و زاویهها حتماً سرعت دستگاه را کاهش بدهید.
- از هر دو دست برای کنترل اهرم هدایت ماله پروانه ای دستی استفاده کنید.
- از برخورد اشیاء و اجسام سخت با تیغههای دستگاه جداً خودداری کنید.
قیمت ماله پروانه ای
قیمت ماله پروانه ای تحت تأثیر فاکتورهای گوناگون قرار دارد. نوع و توان موتور دستگاه، نوع طراحی شاسی ماله کشی به همراه قابلیتهای طراحی ارگونومیک و کنترل پذیری به همراه استفاده از بخشهای ایمنی و… همگی از جمله معیارهای تعیین کننده قیمت ماله پروانه ای هستند. البته هر دستگاه ماله پروانه ای از دو بخش کلی موتور به همراه شاسی تشکیل شده است که هر کدام جداگانه در تعیین قیمت نهایی دستگاه تأثیر می گذارند.
- موتور ماله پروانهای: موتور مهمترین فاکتور تعیین کننده قیمت ماله پروانه ای است. در انواع این دستگاهها از موتورهای برقی، بنزینی و یا دیزلی استفاده شده است. مدلهای برقی ارزانترین تیپ طراحی ماله پروانهای هستند. اما برای طراحی مالههای قدرتمند با قابلیت مانور زیاد در پروژههای بزرگ از موتورهای بنزینی و یا برقی استفاده شده است که با توجه به مقدار توان، تعیین نهایی قیمت ماله پروانه ای نقش برجسته دارند. همچنین برند سازنده موتور از فاکتورهای تعیین کننده است.
- شاسی ماله پروانهای: اندازه شاسی، کیفیت ساخت قطعات شاسی، قابلیت کوپل شدن با سینی ماله پروانه به همراه قابلیتهای کنترلی و کارکرد بر پایه طراحی ملاحظات ارگونومیک از جمله نکات تعیین کننده شاسی ماله پروانه ای هستند که هر کدام نقش کلیدی در قیمت نهایی دستگاه دارند. بهترین شاسیها با سایزهای استاندارد ۶۰، ۹۰ و یا ۱۲۰ سانت به همراه قابلیتهای کنترل پذیری عالی و ملاحظات ارگونومیک طراحی میشوند.
جمعبندی
ماله پروانه ای دستگاه کارآمد مسطح سازی بتن در عملیاتهای گسترده کف سازی است. بدون تردید برای مسطح سازی سطوح بزرگ بتنی در شرایط کاملاً صاف و صیقلی شده به حضور قدرتمند این دستگاهها نیاز دارید. اما لازم است تا در هنگام خرید ماله موتوری دورنمای کاملی از سطح نیاز خود داشته باشید. این دستگاه در سایزهای مختلف طراحی شده است که هر کدام از آنها قابلیتهای فنی و کاربردی تخصصی دارند. گاهی لازم است تا در یک پروژه کفسازی از چندین سایز ماله پروانه ای استفاده کنید. مثلاً برای مسطح سازی فضاهای بزرگ چارهای جز بهرهمندی از مالههای قدرتمند و بزرگ ۱۲۰ سانتی نداریم. اما این مالهها قدرت کافی در انجام عملیاتهای گوشه زنی را ندارند. این در حالی است که باید به درستی از مالههای کوچک ۶۰ سانتی استفاده کرده باشید. به هر صورت توصیه میکنیم که در هنگام خرید ماله موتوری برآورد کاملی از نوع نیاز خود داشته باشید تا بهترین و مناسبترین انواع ماله پروانه ای را تهیه کنید.
امکانات کلیدی و اصلی در طراحی انواع ماله پروانه ای چه هستند؟
یک ماله پروانه ای ایدهآل باید از امکانات ویژهای مانند درایو تیغه مدرن، گارد محافظ محکم، سوئیچ قفل موتور و امکان تنظیم ارتفاع برخوردار باشد. همچنین باید با روش ساده برای تعویض تیغهها طراحی شده باشد.
بهترین زمان استفاده از ماله پروانه ای چه هنگام است؟
بهترین زمان مدتی پس از عملیات بتن ریزی در مسیر سخت شدن مقدماتی بتن است. اصطلاحا زمانی که بتن مقداری خودش را گرفته و از حالت خمیری شکل درآمد، میتوانیم عملیات مالهکشی را آغاز کنیم. برای تست این شرایط کافی است پای خود را بر سطح بتنی بگذارید. اگر فشار پای شما در داخل بتن فرو نمیرود؛ اما جای آن باقی میماند، زمان مناسب آغاز کار با ماله پروانه ای فرا رسیده است.
آیا ماله پروانه ای در کیفیت نهایی بتن نیز تأثیرگذار است؟
ماله پروانه ای ابزار کارآمد عملیات مالهکشی است که علاوهبر مسطح سازی بتن تأثیر بسیار زیادی در افزایش مقاومت فشاری و همچنین نفوذناپذیری بتن دارد. ماله پروانه ای باعث متراکم سازی بتن میشود که در ادامه سطح مقاومت سایشی آن را افزایش میدهد. همچنین تأثیری مثبت در عملیات هواگیری بتن دارد.
آیا خرید ماله موتوری دست دوم مقرون به صرفه است؟
در نظر داشته باشید که محیط کار ماله پروانه ای یک فضای سخت و کاملاً فرسایشی است. این دستگاه در عملیات مالهکشی به سرعت اسیر استهلاک میشود. حتی با وجود تعویض تمامی قطعات مصرفی دستگاه نمیتوانید در مورد کیفیت و کارایی دیگر بخشهای ماله موتوری دست دوم اطمینان کافی داشته باشید. لذا در کل خرید ماله پروانه ای دستدوم توصیه نمیشود.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
روش کار با ماله پروانه ای
طرز صحیح کار با هر دستگاه صنعتی جز مهمترین مواردی است که قبل از شروع کار باید نسبت به آن آگاهی و تجربه کافی را داشته باشید. ماله پروانه نیز از این ماجر مبرا نیست.
راهنمای خرید ماله پروانه ای
در زمان انتخاب ماله پروانه ای، بایستی دورنمایی از عملیات بتن ریزی و ابعاد فضای مورد نظر وجود داشته باشد. سایز ماله موتوری انتخابی بسیار مهم می باشد.
بهترین مارک ماله پروانه ای کدام است؟
بهترین بودن در دسته ی ماله پروانه ای را می توان در دو دسته ی بهترین از نظر قیمت و بهترین از نظر کیفیت مورد بررسی قرار داد.
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: