خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

موتور بالابر ساختمانی

موتور بالابر ساختمانی

      مرتب‌سازی محصولات:

    • پیش‌فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • جدید‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدیدترین
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    فهرست مطالب

    بالابر ساختمانی ماشین قدرتمند حمل مصالح می‌باشد که با استفاده از تکنیک کشش عمودی سیم بکسل می‌تواند بارهای سنگین پروژه‌های عمرانی را به راحتی حمل کند. تمامی بالابر‌ها با استفاده از قدرت موتورهای الکتریکی کار می‌کنند. انواع موتور بالابر ساختمانی در مدل‌های تک فاز و سه فاز با قدرت‌های ۲ الی 15 اسب بخار برای این منظور طراحی شده‌اند.

    معمولاً از الکتروموتورهای تکفاز برای بالابر‌های کوچک و از الکتروموتورهای سه فاز به جهت طراحی و کارکرد بالابر‌های قدرتمند استفاده می‌شود. انواع الکتروموتور بالابر ساختمانی با کوپل شدن به گیربکس‌های حلزونی و به همراه کنترل جهت حرکت در حالت‌های چپگرد و یا راستگرد قدرت کافی برای حمل بارهای سنگین ساختمانی را تامین می‌نمایند. این موتور‌ها همگی با طراحی سیم پیچ مسی ساخته شده و مهمترین بخش فنی تحلیل کارایی و عملیاتی انواع بالابر هستند.

    مشخصات فنی الکتروموتور بالابر

    در سطح عملیاتی و برای طراحی انواع بالابر از حضور الکتروموتورهای تکفاز و یا سه فاز استفاده می‌شود. الکتروموتور بالابر ساختمانی تک فاز با قدرت 2 و یا 3 اسب بخار مناسب طراحی بالابر‌های کوچک ۳۵۰ کیلویی هستند. برای طراحی باقی بالابرها در ظرفیت‌های سنگین‌تر ۵۰۰، ۷۵۰ و یا ۱۰۰۰ کیلویی از الکتروموتورهای قدرتمند سه فاز با توان‌های ۵.۵ الی 15 اسب بخار استفاده شده است. همگی انواع دینام بالابر ساختمانی از نوع ۱۴۰۰ دور هستند و در تیپ‌های گوناگون به همراه پوسته‌های چدنی و یا آلومینیومی عرضه می‌شوند. برای راه اندازی موتورهای تک فاز به حضور برق شهری با سطح ولتاژ ۲۲۰ ولت و برای راه اندازی مدل‌های سه فاز به برق شهری با سطح ولتاژ ۳۸۰ ولت صنعتی نیاز داریم.

    مشخصات فنی موتور بالابر
    نام محصولالکتروموتور بالابر ساختمانی
    انواعتک فاز - سه فاز
    ولتاژ220 ولت - 380 ولت
    محدوده توانالکتروموتور تک فاز - 2 الی 3 اسب بخار
    الکتروموتور سه فاز -  ۵.۵ الی 15 اسب بخار
    سرعت۱۴۰۰ دور بر دقیقه
    جنس پوستهچدنی – آلومینیومی
    برند‌های مطرح بازارتک فاز – موتوژن، الکتروژن، الکو چینی و زیمنس
    سه فاز – موتوژن، زیمنس و محصولات چینی

    انواع موتور بالابر ساختمانی

    انواع موتور بالابر ساختمانی در توان‌های گوناگون و برای پوشش دستگاه‌های ۳۵۰ الی 1000 کیلویی طراحی شده‌اند. با این وجود معیار دسته بندی این موتورهای الکتریکی در چگونگی تامین ولتاژ آنها براساس تک فاز و یا سه فاز بودنشان انجام می‌شود.

    دینام بالابر تک فاز

    دینام بالابر ساختمانی تک فاز با قابلیت تولید توان 2 و یا 3 اسب بخار کوچکترین تیپ طراحی الکتروموتور بالابر ساختمانی است که مخصوص نصب شدن بر بالابر‌های کوچک ۳۵۰ کیلویی طراحی شده است. این دینام بالابر ساختمانی با استفاده از برق ۲۲۰ ولت شهری راه اندازی می‌شود و سرعت آنها مقدار استاندارد ۱۴۰۰ دور بر دقیقه است. این الکتروموتور‌ها را معمولاً با پوسته چدنی و همراه راه اندازی دو خازنه از خازن‌های خشک و الکترولیتی طراحی می‌کنند. در حال حاضر الکتروموتورهای تکفاز محصول برندهای ایرانی موتوژن و یا الکتروژن در کنار سری الکتروموتورهای دو خازنه چینی و الکو از بهترین‌های بازار هستند که با قیمت کاملا رقابتی عرضه می‌شوند.

    دینام بالابر سه فاز

    دینام بالابر ساختمانی سه فاز مخصوص جانمایی در بالابر‌های سنگین وزن با قابلیت حمل بار فراتر از ۵۰۰ کیلو طراحی شده‌اند. این موتور‌ها با استفاده از سه سیم پیچ مستقل و برای اتصال به سیستم الکتریکی سه فاز با اختلاف ولتاژ ۳۸۰ ولت جریان AC طراحی ‌شده‌اند. انواع موتور بالابر ساختمانی سه فاز در محدوده توان ۵.۵ الی 15 اسب بخار هستند و برای راه اندازی آنها نیازی به استفاده از خازن‌های راه اندازی نداریم. بلکه به راحتی می‌توانیم با تغییر توالی فاز حین اتصال به سیستم و جهت چرخش موتور الکتریکی را تغییر داده و با استفاده از این تکنیک برای بالا کشیدن و یا پایین رفتن قلاب دستگاه استفاده کنیم.

    قیمت موتور بالابر ساختمانی

    قیمت الکتروموتور بالابر ساختمانی تحت تاثیر مولفه‌های گوناگون از قبیل توان، طراحی پوسته، ظرفیت، نوع راه اندازی، نوع ولتاژ و البته برند سازنده آن است. معمولاً سری الکتروموتورهای سه فاز گرانتر از موتورهای تک فاز هستند و قاعدتاً هر اندازه توان موتور بالاتر باشد، بر قیمت نهایی آن نیز افزوده می‌شود. قیمت موتور بالابر ساختمانی از برندهای ایرانی مانند موتوژن و یا الکتروژن به نسبت کیفیت و کارایی از دیگر محصولات بازار اقتصادی‌تر هستند و این در حالی است که این محصولات با کیفیت مناسب به فروش می‌رسند.

    سوالات متداول در مورد موتور بالابر ساختمانی

    • روش تغییر جهت دینام بالابر ساختمانی چگونه است؟

      برای کنترل دستگاه و تغییر جهت موتور بالابر، انواع کلید‌های تخصصی در تیپ‌های تک فاز و سه فاز طراحی شده است. در دینام بالابر‌های تکفاز از تعویض اتصال فاز و نول برای تغییر جهت دور موتور استفاده می‌کنند. این در حالی است که در الکتروموتورهای سه فاز از جابجایی دو فاز به جای یکدیگر برای کنترل جهت دور موتور استفاده شده است.

    • درجه حفاظت انواع الکتروموتور بالابر ساختمانی چگونه است؟

      این موتور‌ها معمولاً با درجه حفاظت IP65 و یا IP64 مناسب کار در محیط‌های پر گرد و خاک و هوای مرطوب کارایی دارند. در عین حال از حفاظت کافی در مقابل پاشش مستقیم آب برخوردار نیستند.

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: