خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

چکش تخریب بنزینی

چکش تخریب بنزینی برند JCB، زرد رنگ مجهز به قلم

    مرتب‌سازی محصولات:

  • پیش‌فرض
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین
  • جدید‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • پربازدیدترین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فهرست مطالب

تخریب فضاهای ساختمانی و یا هر نوع محوطه عمرانی کار ساده‌ای نیست. گاهی ابعاد پروژه تخریب آنقدر بزرگ است که باید از چکش تخریب قدرتمند با کارایی انعطاف پذیر و جان سخت استفاده کنیم. گاهی هم با محدودیت تأمین برق مثلاً کار در شرایط سیار و یا مناطق دور افتاده روبه‌رو هستیم. برای چنین مواردی می‌توانید از انواع چکش تخریب بنزینی استفاده کنید.

چکش تخریب بنزینی الگوی طراحی هوشمندانه‌ای دارد. در انواع این دستگاه‌ها از حضور موتور قدرتمند و بنزین سوز استفاده ‌شده است تا فارغ از محدودیت‌ها مانند تأمین برق و یا دسترسی محدود برای هر نوع تخریبی در هر نوع فضایی با هر ابعادی آماده باشند. تا زمانی‌ که به نیروی برق دسترسی دارید، احتمالاً استفاده از مدل‌های بنزین سوز را نپسندید. اما اهمیت استفاده از هیلتی بنزینی زمانی است که برای کار در شرایط سیار و یا پروژه‌های فاقد برق شهری دست‌ به ‌کار شده‌اید.

چکش تخریب بنزینی قرمز رنگ سنگین

مشخصات فنی انواع چکش تخریب بنزینی

برای ساخت انواع پیکور بنزینی از حضور موتورهای تک سیلندر و احتراق داخلی استفاده‌ شده است. شرکت‌های گوناگون برای طراحی و ساخت این نوع هیلتی فعالیت می‌کنند و در محصولات متنوع آنها از انواع موتورهای تک سیلندر از نوع دو زمانه و یا چهار زمانه استفاده شده ‌است.

عموم موتورهای بنزین سوز طراحی‌ شده در انواع چکش تخریب بنزینی از نوع هوا خنک و تنفس طبیعی هستند که به روش راه‌انداز هندلی کار می‌کنند. ظرفیت طراحی موتور بنزینی نیز در محدوده ۳۲ الی ۶۸ سی‌سی قرار دارد. در عین ‌حال این موتورهای خوش نفس بنزین سوز با توجه به وزن و ظرفیت خود می‌توانند توانی در محدوده 1.5 الی ۳ کیلو وات را تولید نمایند. عموم چکش تخریب بنزینی‌ها با طراحی پیکور ساخته شده‌اند و برای تخریب‌های عمیق و سنگین از محوطه‌های مختلف ساختمانی کارایی دارند.  

چکش تخریب بوش بنزینی، قرمز رنگ دارای قلم

 

انواع مدل‌های چکش تخریب بنزینی

چکش تخریب بنزینی الگوی طراحی ساده‌ای دارد. در عین ‌حال استفاده از موتور بنزینی قدرت عملیاتی آنها جهت کوباندن سطوح سنگی و بتنی و… را دو چندان کرده ‌است. اما به ‌هر حال با توجه به نوع و ظرفیت طراحی موتور برای وزن‌های گوناگون دسته ‌بندی می‌شوند. این وزن‌ها به قرار زیر هستند:

هیلتی بنزینی ۲۴ کیلویی

یک تیپ سنگین ‌وزن از این چکش‌های کاملاً کوبنده است. برای طراحی این مدل‌های نسبتاً سنگین ۲۴ کیلویی از حضور موتور تک سیلندر بنزین سوز عموماً با ظرفیت ۵۲ سی‌سی و حتی بالاتر استفاده می‌کنند. در عین ‌حال نرخ کوبندگی این چکش‌ها در محدوده سرعت ۱۵۰۰ دور بر دقیقه قرار دارد. اما با بهره‌مندی از توان موتور فراتر از 2000 وات عملاً در دسته‌بندی چکش‌های قدرتمند قرار می‌گیرند که مناسب کوباندن سطوح در پروژه‌های کاملاً سنگین هستند.

هیلتی بنزینی ۱۰ کیلویی

 یک تیپ میان ‌وزن از سری چکش‌های بنزینی است که مخصوص کوباندن سطوح در فضاهای ساختمانی طراحی‌ شده است. برای طراحی این مدل‌های ۱۰ کیلویی نیز معمولاً از موتورهای تک سیلندر از نوع دو زمانه استفاده می‌کنند و با استفاده از المان‌های طراحی ارگونومیک عموم این چکش‌ها از قدرت کوبانندگی بالایی برای هر نوع حضور در فضاهای ساختمانی برخوردار هستند. نرخ کوبندگی این چکش‌ها نیز معمولاً در محدوده ضربه‌زنی بالایی قرار دارد. اما عموماً از سری مدل‌های نیمه قدرتمند با قابلیت سوراخ‌کاری در مصالح ساختمانی طراحی می‌شوند.

هیلتی بنزینی ۱۲ کیلویی

 یک سایز استاندارد و کاملاً کاربردی برای طراحی چکش‌های بنزین سوز مناسب فعالیت‌های پیوسته ساختمانی هستند. در طراحی این مدل‌ها نیز عموماً از حضور موتور بنزین سوز و تک سیلندر با عملکرد دو زمانه استفاده می‌شود و تحت مکانیزم راه‌اندازی هندلی با رعایت طراحی المان‌های ارگونومیک از خوش‌دست ترین‌های بازار محسوب می‌شوند. چکش تخریب بنزینی ۱۲ کیلویی یک همه‌کاره در فضاهای ساختمانی است. از این چکش‌ها می‌توانید در تخریب‌های ساده فضاهای ساختمانی تا تخریب‌های سنگین محوطه‌های عمرانی به ‌راحتی استفاده کنید.

هیلتی بنزینی ۱۷ کیلویی

یک وزن کاملاً کاربردی برای طراحی و ساخت هیلتی‌های بنزینی است. در کل موتورهای بنزین سوز قدرت فنی بالایی دارند و مناسب طراحی هیلتی های سنگین ‌وزن و یا نیمه ‌سنگین طراحی می‌شوند. لذا وزن ۱۷ کیلویی یک محدوده ایده‌آل برای طراحی و جانمایی موتورهای بنزین سوز جهت ساخت یک هیلتی قدرتمند با قابلیت مانور پذیری عالی است. در عموم مدل‌های ۱۷ کیلویی در این سری چکش تخریب بنزینی از موتورهای تک سیلندر با عملکرد دو زمانه نوع هوا خنک استفاده می‌کنند که قدرتی در محدوده ۱۶۰۰ الی 2200 وات دارند و می‌توانند ضربات کوبنده در نرخ ۴۰۰ ژول را تولید نمایند.

هیلتی بنزینی ۲۰ کیلویی

یکی دیگر از وزن‌های کاملاً کاربردی از طراحی چکش تخریب بنزینی است. این هیلتی‌های ۲۰ کیلویی آن‌قدر سنگین و قدرتمند هستند که از آنها در پروژه‌های سنگین کوباندن سطوح متراکم استفاده کنند. در عین ‌حال آن‌قدر سبک و انعطاف‌ پذیر طراحی شده‌اند که قدرت مانور پذیری مناسب در فضاهای محدود را داشته باشند. برای طراحی پیکور بنزینی ۲۰ کیلویی نیز از موتور تک سیلندر با عملکرد دو زمانه و معمولاً در ظرفیت ۵۲ سی‌سی استفاده‌ شده است که توانی در محدوده ۱۹۰۰ الی 2500 وات را تولید می‌کنند. این هیلتی‌ها می‌توانند نرخ تولید ضربه در محدوده ۷۰۰ الی ۱۳۵۰ بار در دقیقه را داشته باشند. در عین ‌حال هم برای تخریب محوطه و هم برای تخریب ساختمانی مناسب هستند.

سوراخ کردن زمین با استفاده از چکش تخریب بنزینی

قیمت چکش تخریب بنزینی

قیمت چکش تخریب بنزینی با توجه به عوامل گوناگون از قبیل نوع سیستم موتوری، وزن دستگاه، توان عملیاتی و بهرمندی از امکانات مدرن و کنترلی محاسبه می شود. در کل قیمت این هیلتی های بنزینی از نمونه های برقی بالاتر است، اما بهرحال در برخی شرایط مانند مناطق فاقد برق و یا پروژه های سیار چاره‌ای جز استفاده از این مدل های بنزینی نداریم.

سوالات متداول در مورد پیکور بنزینی

  • دوره سرویس چکش تخریب بنزینی چگونه است؟

    در بازه های 3 ماهه و یا هر 50 ساعت کار متوالی برای سرویس کامل این چکش های بنزینی اقدام کنید.

  • روش روانکاری سیلندر ضربه ساز چکش‌های بنزینی چگونه است؟

    برای روانکاری سینلدر ضربه ساز این چکش‌ها از گیریس استفاده می‌کنند. البته برخی برندها برای طراحی مدل‌های سبک وزن خود از روانکاری روغنی استفاده کرده‌اند.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: