دلایل اصلی ضربه نزدن چکش تخریب
فهرست مطالب
چکش تخریب یا هیلتی یکی از کارامدترین و پرطرفدارترین ابزارها در صنعت و ساختمان سازی است. این ابزار جایگزین ابزارهای قدیمی هم چون پتک و چکش بوده و با پیشرفت علم و صنعت جای آنها را گرفته و کار را برای اپراتورها آسان تر کرده است. نحوه ی اصلی کار چکش برقی، ایجاد ضربه های مکرر و بسیار قوی به منظور تخریب بخش مورد نظر است. اما گاهی اوقات این ابزار کارامد به دلایلی به درستی کار نکرده و ضربه نمی زند که این امر می تواند دلایل متعددی داشته باشد. وجود ایراد فنی در دستگاه، عدم استاندارد بودن بخش های مختلف دستگاه مانند چکش یا پیستون می تواند از علت های ضربه نزدن چکش برقی باشد. در مطلب در تلاش هستیم تا علت ضربه نزدن چکش تخریب را بررسی نموده و در صورت امکان راه کارهای برطرف نمودن مشکل را ارایه دهیم.
مشکل روشن نشدن چکش تخریب
در برخی موارد چکش برقی روشن می شود اما به دلیل عدم داشتن توان کافی، نمی تواند به درستی ضربه بزند و با قدرت بالا کار کند. در چنین حالتی ابتدا باید مطمئن شوید که این مشکل از کم بودن شارژ دستگاه شما نباشد. در غیر این صورت مشکل می تواند از ذغال های کربنی دستگاه و مستهلک شدن آنها باشد. فرسوده شده این ذغال های کربنی در چکش برقی می تواند مانع از ضربه زدن دستگاه به درستی شود. در کل این مشکل یکی از اصلی ترین و پر تکرار ترین علت های ضربه نزدن چکش تخریب میباشد.
دلایل ضعیف شدن دریل بتن کن
دریل بتن کن برای کندن بتن مورد استفاده قرار می گیرد و در ابزاری است که در ساخت و ساز کاربردهای فراوانی دارد. این دریل، دارای دو نوع حرکت چرخشی مانند مته و مکانیزمی چکشی برای انواع سوراخ کاری ها است. دریل های بتن کن در توان ها و برندهای مختلفی در بازار عرضه می شوند ولی بهترین نوع بتن کن ها نیز ممکن است گاهی دچار نقص فنی شوند که این نقص فنی قطعا منجر به کندی در روند ساخت و ساز یا هر عملیات مربوطه می شود. یکی از عواملی که می تواند منجر به نقص فنی در دریل بتن کن شود، تنظیم نبودن پیچ های رابط با همدیگر است. در صورت شل بودن این پیچ ها، عملکرد کلی دریل بتن کن دچار مشکل شده و توان آن کم خواهد شد.
دلایل اصلی خرابی هیلتی
خرابی دستگاه هیلتی دلایل متعددی می تواند داشته باشد. به عنوان مثال وجود نقص در ذغال های دستگاه می تواند منجر به روشن نشدن آن شود. در بسیاری موارد نیز کاهش قدرت یا خرابی دستگاه به علت وجود نوسانات شدید برق و فرسوده شدن ذغال دستگاه است. شاید
شاید برای شما هم رخ داده باشد که در زمان کار کردن با دستگاه هیلتی، دود یا جرقه مشاهده کرده باشید. علت این امر وجود خرده ذرات یا براده در دستگاه یا گاهی هم اتصالی کردن سیم های داخلی آن است. در چنین شرایطی دستگاه را از برق خارج کرده و سریعا به یک متخصص نشان دهید.
نحوه تعمیر ضربه نزدن چکش تخریب
در صورتی که دستگاه هیلتی شما توان خود را از دست داده و قدرت ضربه زدن آن پایین آمده است، باید بخش های مختلف آن به دقت بررسی شوند. اورینگ ها، برس کربن، پیستون ها و واشرها بخش هایی هستند که در صورت ضربه نزدن هیلتی، باید تعمیر یا تعویض شوند. البته که تعمیر یا تعویض بخش های آسیب دیده در دستگاه هیلتی کار راحتی نیست و بهتر است این کار توسط یک متخصص انجام شود تا از بروز مشکلات حادتر جلوگیری شود.
نکات مهم جهت پیشگیری از خرابی چکش تخریب
در این مقاله بررسی کردیم که عوامل متعددی می توانند بر خراب شدن یا ضربه نزدن چکش برقی و دریل بتن کن تاثیر بگذارند و سپس برای رفع آن مشکل ها راه حل هایی را پیشنهاد کردیم، اما بهتر است قبل از خراب شدن دستگاه تان با نگهداری و پیشگیری درست، از خراب شدن آن جلوگیری کنید. به این منظور بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:
- از دستگاه هیلتی به صورت اصولی و طبق دستورالعمل آن استفاده کنید.
- دقت کنید که سیم برق، با چکش برقی شما متناسب باشد.
- به هیچ وجه چکش تخریب خود را در مجاروت باران و رطوبت قرار ندهید.
- برای هر عملیات خاص، از چکس تخریب مربوط به آن استفاده کنید.
- قبل از شروع کار، روغن کاری چکش تخریب را فراموش نکنید.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
راهنمای خرید چکش تخریب
چکش تخریب از متههای کوبنده برای غلبه بر سطح بتنی و یا سنگی استفاده میکنند که میتواند در مدت کوتاهی حجم قابل توجه از یک سازه ساختمانی را تخریب نماید.
نحوه گریسکاری و روغنکاری چکش تخریب
چکش های تخریب نیاز به سرویس دوره ای دارند. در چکش های تخریب گریسی بخشی از این سرویس شامل مواردی همچون گریس کاری است.
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: