خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

راهنمای خرید چکش تخریب

شخص در حال استفاده از چکش تخریب برای تخریب دیوار بتنی

فهرست مطالب

چکش تخریب ابزاری قدرتمند است که برای خرد کردن سطوح بتنی، سنگی، آجری و یا سرامیکی طراحی شده است. انواع این دستگاه‌ها از مته‌های کوبنده برای غلبه بر سطح بتنی و یا سنگی استفاده می‌کنند که قادر است در مدت زمانی کوتاه حجم قابل توجه از یک سازه ساختمانی را تخریب نماید.

کاربردهای این دستگاه گسترده است و از کنده کاری ساده دیوارها تا حفر سوراخ‌های عمیق یا حفاری‌ها در سطح زمین و حتی حذف گسترده دیوارها و ستون‌های بتنی را شامل می‌شود. قاعدتا تنها با یک نوع از این دستگاه نمی‌توانیم از پس تمامی این عملیات‌ها برآییم چرا که با روش‌های مختلف تخریب سازه‌ها سر و کار داریم. انواع مدل‌های هیتلی برای فعالیت در اهداف متنوع طراحی شده‌اند که از روش طراحی تا قدرت کوبش و یا وزن دستگاه متفاوت هستند. در پروژه‌های تخریب زمانی موفق هستید که از تخریب کننده‌ای مناسب با حجم عملیات استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی نکاتی از راهنمای خرید چکش تخریب اشاره کنیم و ببینیم که برای خرید این ابزارهای کوبنده لازم است تا به چه نکاتی توجه کنیم.

انواع چکش تخریب

مهمترین موارد هنگام خرید چکش تخریب

همه چکش‌ها برای کوبیدن و تخریب گسترده طراحی شده‌اند، اما همگی آنها شرایط طراحی و قابلیت‌های کاربردی یکسانی ندارند. برای موفقیت در پروژه‌های تخریبی لازم است تا این دستگاه را دقیقاً متناسب با نوع و ابعاد پروژه انتخاب کنید. در این میان با مولفه‌های دیگری مانند قیمت و یا برند سر و کار داریم که لازم است تا سطح امکانات در پروژه و نوع مکانیزم کوبش دستگاه در مدل‌های پیکور و یا دریل بتن کن را بررسی کنیم. در این قسمت به بررسی نکات مهم هنگام خرید چکش تخریب می‌پردازیم.

قصد تخریب چه چیزی را دارید؟

هدف شما در تخریب، مهمترین معیار شما برای خرید چکش تخریب است زیرا نوع تخریب، ابعاد تخریب و حتی محیط تخریب در پروژه‌های گوناگون متفاوت است و برای هر نوع عملیات تخریب انواع تخصصی چکش برقی و یا بادی طراحی شده است.

با یک دستگاه کوچک ۵ کیلویی نمی‌توانید برای حفاری‌های عمیق ساختمانی حاضر شوید، این در حالی است که چکش‌های سنگین ۱۵ و یا ۲۲ کیلویی به هیچ وجه مناسب فعالیت‌ها مانند کنده کاری نیستند. از طرفی طیف بزرگی از انواع تخریب کننده در جمع دریل‌های بتن کن قرار می‌گیرند که با هدف سوراخکاری و ایجاد حفره‌های عمیق و بزرگ بر سطوح بتنی و آجری طراحی شده‌اند.

بدون تردید برای کارهای متنوع مانند کنده کاری، حفاری، سوراخکاری، حذف دیوارها و یا خرد کردن سنگ‌ها و... به چکش‌های متفاوت با قابلیت‌های تخصصی نیاز دارید. لذا توصیه می‌کنیم که در قدم اول، حجم تخریب احتمالی پروژه خود را بررسی کنید تا بهتر و حرفه‌ای تر هنگام خرید چکش برقی و یا بادی حاضر شوید.

کارگر در حال استفاده از هیلتی

 وزن کوبش دستگاه

قدرت کوبش، مهمترین مولفه در بررسی مشخصه‌های فنی انواع چکش تخریب است که برای تحلیل و ارزیابی آن از معیار وزن دستگاه استفاده می‌کنند. طبق یک قاعده ساده هر اندازه وزن دستگاه تخریب کننده بالاتر باشد، لزوما قدرت وزن کوبش دستگاه نیز بالاتر است و می‌توان از آن دستگاه در پروژه‌های سنگین‌تری استفاده کرد.

برای موفقیت در پروژه‌های سنگین مانند حفاری به چکش‌ها با قدرت کوبش بالا نیاز دارید، اما آیا همه پروژه‌های تخریب در ابعاد وسیع و سنگین هستند؟ قاعدتاً این طور نیست؛ بسیاری از پروژه‌های تخریب اهداف سبکی را دنبال می‌کنند که در آنها به چکش‌های کوچکتر با قدرت کوبش کنترل شده‌تری نیاز داریم. به این ترتیب وقتی جزئیات پروژه‌ها را بررسی می‌کنید، قاعدتاً بهتر می‌توانید در مورد وزن کوبش چکش نیز تصمیم گیری کنید.

برند دستگاه

دست به کار شوید و یک نگاه ساده در بازار تجهیزات ساختمانی بیاندازید. در همان اولین نگاه با انبوه برندها از کشورهای مختلف با قابلیت‌ها و توانمندی‌های متنوع روبه‌رو می‌شوید. برندهای فعال در زمینه طراحی و ساخت انواع چکش بسیار زیاد هستند و همگی آنها ادعای بهترین بازار را یدک می‌کشند، اما قرار نیست تا با هر ادعایی هر محصول بازار ساخته شده از هر برند را به عنوان چکش ایده‌آل خریداری کنید.

برند از مهمترین مولفه‌ها برای خرید چکش تخریب در هر مدل و یا هر وزن و هر قابلیت کاربردی است. تخریب کننده شما قرار است در سخت‌ترین عملیات‌ها برای سنگین‌ترین کوبش‌ها آن هم در مدت زمان طولانی کار کند. مطمئن باشید که هر محصولی از هر برند بی نام و نشان نمی‌تواند کیفیت و کارایی مورد نظر شما را تامین نماید. اگر چه نام نشان برندها در قیمت انواع تخریب کننده تاثیرگذار هستند، اما به هر حال توصیه می‌کنیم که خرید چکش تخریب برقی و یا بادی را از برندهای مطرح بازار انجام دهید.

انواع پیکور

انواع قلم‌های دستگاه

برای تخریب در شرایط مختلف اعم از کنده کاری تا خرد کردن بتن و حفاری زمین انواع مته طراحی شده است که هر کدام از این مته‌ها رویکرد کاربردی تخصصی دارند و برای کار با آنها به تخریب‌گر مناسب نیاز دارید. انواع مته در تیپ‌های تخت و نوک تیز ساخته می‌شوند که روش طراحی آنها به شکل ۴، ۵ و یا 6 شیار است. سطح مقطع مته‌ها متفاوت است و به شکل‌های متفاوت چهار الی شش گوش طراحی می‌شوند که هر گوش را اصطلاحاً شیار معرفی می‌کنند.

نوع قلم گیر و تعداد شیار قلم گیر در دستگاه تخریب کننده را بررسی کنید. به این ترتیب متوجه می‌شوید که از دستگاه مد نظر برای کار با چه نوع مته تحت چه شرایطی برای چه نوع عملیات‌هایی می‌توانید استفاده کنید.

نوع پروژه

پروژه‌ها، کوچک و بزرگ هستند و حجم کار آنها متفاوت است و باید دقت کنید که نوع عملیات و ابعاد پروژه دو مقوله متفاوت هستند. مثلاً برای کار در پروژه‌های حفاری به تخریب کننده‌های بزرگ نیاز دارید، اما همه حفاری‌ها شرایط یکسانی ندارند و گاهاً حجم کار پروژه بسیار سبک و یا بسیار سنگین می‌شود. در چنین شرایطی به حضور دستگاهی با کارایی مناسب و کافی حجم پروژه نیاز دارید.

تخریب کف بتنی به کمک چکش تخریب

  دسترسی یا عدم دسترسی به برق

تا زمانی که به شبکه برق سراسری دسترسی دارید و در محل پروژه می‌توانید انرژی برق را به راحتی تامین کنید، هیچ گزینه‌ای بهتر و کارآمدتر از انواع چکش برقی نیست. اما در همه پروژه‌ها به نیروی برق دسترسی ندارید و یا استفاده از کابل برق‌های طولانی غیرمنطقی و یا خطرناک است. انواع چکش بادی و دیگر مدل‌ها که مستقل از توان برق کار می‌کنند، برای حضور در چنین مکان‌هایی طراحی شده‌اند. خلاصه هنگام خرید چکش تخریب چگونگی تامین توان راه اندازی آن را بررسی کنید تا در سطح پروژه کاملاً توانمند و بدون حاشیه حاضر شوید.

 

  • نرخ ضربه در انواع تخریب کننده چیست؟

    به تعداد ضربات کوبنده مته در هر دقیقه اصطلاحا نرخ ضربه دستگاه گفته می‌شود. این مقدار در چکش‌های مختلف متفاوت است و معمولاً در رنج ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ ضربه طراحی می‌شوند.

  • فرق چکش گریسی و روغنی در چیست؟

    این چکش‌ها در نوع روانکاری بخش ضربه ساز متفاوت هستند. معمولاً برای طراحی چکش‌های کوچک از روش روغن و برای طراحی چکش‌های بزرگ از سیستم‌های روانکاری گریسی استفاده می‌کنند.

  • انواع وزن چکش برقی در کاربردهای گوناگون چگونه است؟

    وزن دستگاه مهمترین معیار قابلیت کاربردی انواع چکش است و برای این منظور دسته بندی معینی تهیه شده است. چکش ها تا وزن 8 کیلو در دسته بندی دیواری قرار دارند. چکش ها در محدوده وزن 8 الی 13 کیلو قابلیت کاربرد دیواری و زمینی را دارند و چکش های با وزن بالاتر از 13 کیلو آنقدر سنگین هستند که جز کوبش زمینی نمی توان از آنها استفاده کرد.

    مرتب‌سازی مقالات:

  • پیش‌فرض
  • جدید‌ترین
  • پربازدیدترین
  • بیشترین امتیاز

    جدید‌ترین مقالات:

شخص در حال تعمیر چکش تخریب برند هیلتی

نحوه گریسکاری و روغنکاری چکش تخریب

چکش های تخریب نیاز به سرویس دوره ای دارند. در چکش های تخریب گریسی بخشی از این سرویس شامل مواردی همچون گریس کاری است.

شخص در حال استفاده از چکش تخریب برای تخریب بتن کف سطح

دلایل اصلی ضربه نزدن هیلتی کدام است؟

ایرادات فنی در دستگاه هیلتی، عدم استاندارد بودن بخش های مختلف دستگاه مانند چکش یا پیستون می تواند از علت های ضربه نزدن چکش برقی باشد.

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: