نحوه گریسکاری و روغنکاری چکش تخریب
فهرست مطالب
از چکش تخریب برای خراب کردن سطوح مختلفی مانند بتن و آسفالت و سایر سطوح استفاده می شود. قبل از وجود چکش تخریب، عملیات تخریب توسط کارگرها در طی زمانی طولانی باید صورت می گرفت که امروزه چکش تخریب این کار را به راحتی با سرعت بالا انجام می دهد.
تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی
چکش تخریب ها انواع مختلفی دارند که دسته بندی آنها براساس توان، برند، سوخت مصرفی، کشور سازنده، گریسی و یا روغنی بودن آنها می باشد. چکش تخریب های گریسی و روغنی در عین شباهت هایی که دارند، دارای وجه تمایزهایی نیز می باشند. به عنوان مثال قدرت در چکش تخریب روغنی پایین تر از چکش تخریبهای گریسی است و این امر نیز باعث می شود تا انرژی هر ضربه در چکش تخریب های روغنی کمتر از نمونه ی گریسی باشد. البته باید خاطر نشان کرد که این بالا بودن انرژی هر ضربه باعث می شود تا دستگاه زودتر مستهلک شود.
یکی دیگر از تفاوت های چکش های تخریب روغنی و گریسی با هم، این است که چکش های تخریب گریسی عموما مناسب هوای سرد نیستند زیرا یخ زدن و سفت شدن از ویژگی های گریس است. این مشکل را چکش های تخریب روغنی حل می کنند و به راحتی می توان از آنها در مناطق سردسیر استفاده کرد. اگرچه که چکش تخریب روغنی این مشکل را حل می کند اما از معایب آن می توان به توان بسیار کمش اشاره کرد. از این رو برای پروژه های تخریبی با نیاز به توان بالا، باید از چکش تخریب گریسی استفاده شود.
تعمیر و نگهداری و سرویس چکش تخریب
برای خرید هر دستگاهی در هر حوزه ای بررسی های لازم انجام می شود. پس از خرید دستگاه نیز باید بررسی و دقت لازم برای نگهداری درست دستگاه مورد اهمیت باشد. دستگاه چکش تخریب نیز از این قاعده مستثنی نیست.
یکی از مشکلات حاد در این میان خاموش شدن دستگاه حین کار و یا شنیدن سر و صدا به میزان بالا از دستگاه می باشد. اگر با چنین مواردی مواجه شدید نگران نباشید، این مشکلات حاد نیستند و با تعمیر و نگهداری درست و به موقع دستگاه کاملا رفع خواهند شد.
موارد مهم جهت تعمیر و نگهداری دستگاه چکش تخریب
قبل از هر چیز باید به خاطر داشته باشید که چکش تخریب شما چه روغنی و چه گریسی باید از برند معتبری تهیه شود تا دچار کمترین مشکلات شود. چکش تخریب شما از هر برندی که باشد نیازمند آن است که به طور دوره ای و ماهانه سرویس شود. برای جلوگیری از آسیب های احتمالی دستگاه، هرگز آن را در معرض آب و رطوبت قرار ندهید و با تمیز کردن مکرر دستگاه از ورود گرد و غبار به داخل آن جلوگیری کنید. هم چنین از ضربه زدن با اجسام سنگین به دستگاه بپرهیزید.
آموزش گریس کاری پیکور
چکش های تخریب یا پیکور نیاز به سرویس دوره ای دارند. در چکش های تخریب گریسی بخشی از این سرویس شامل مواردی همچون گریس کاری است. به طور کلی هر چکش تخریب گریسی پس از صد ساعت کار، نیاز به سرویس شدن دارد. سرویس کردن و گریس کاری دستگاه باعث می شود تا زمان مفید بیشتری کار کند. گریس کاری اگر به صورت درست انجام شود از بسیاری از آسیب های احتمالی جلوگیری می کند.
مراحل گریسکاری چکش تخریب
- میله ی شاطون که در داخل دستگاه وجود دارد را بیرون بیاورید.
- آن را با گریس پر کنید.
- میزان گریس مورد نیازتان را باید از قبل مشخص کرده باشید.
- می توانید قبل از قرار دادن میله در سر جای خود، محفظه را نیز گریس کاری کنید.
نوع گریس چکش تخریب
در استفاده از چکش تخریب، نوع گریس یکی از مهم ترین نکاتی است که باید به آن توجه شود. کیفیت این گریس در کارایی دستگاه نیز موثر است. گریس مناسب و با کیفیت می تواند باعث طولانی تر شدن عمر دستگاه نیز شود. اگر قصد دارید داخل محفظه ی دستگاه را نیز گریس کاری کنید، بهتر است از گریس نسوز استفاده کنید.
روغن کاری چکش تخریب
همان طور که در بالا گفته شد، چکش تخریب روغنی نیز نوعی از چکش تخریب با توانی کمتر و قابلیت استفاده در مکان های سردسیر است. از این چکش تخریب نیز برای تخریب انواع سطوح استفاده می شود. مانند چکش تخریب گریسی، چکش تخریب روغنی نیز پس از صد ساعت کار کردن باید سرویس شود. سرویس کردن و روغن کاری به موقع این دستگاه، باعث طول عمر، جلوگیری از فرسوده شدن دستگاه و زنگ زدگی آن می شود.
- پیشفرض
- جدیدترین
- پربازدیدترین
- بیشترین امتیاز
مرتبسازی مقالات:
جدیدترین مقالات:
دلایل اصلی ضربه نزدن چکش تخریب
ایرادات فنی در دستگاه هیلتی، عدم استاندارد بودن بخش های مختلف دستگاه مانند چکش یا پیستون می تواند از علت های ضربه نزدن چکش برقی باشد.
راهنمای خرید چکش تخریب
چکش تخریب از متههای کوبنده برای غلبه بر سطح بتنی و یا سنگی استفاده میکنند که میتواند در مدت کوتاهی حجم قابل توجه از یک سازه ساختمانی را تخریب نماید.
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: