خرید و مشاوره فنی: 33529731-026

عوامل موثر بر قیمت بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی

فهرست مطالب

یکی از مهم ترین و پرکاربردترین تجهیزات که در ساختمان سازی و بازسازی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، بالابر ساختمانی است. طبیعتا در پروژه های ساختمانی بزرگ و ساختمان های دارای چند طبقه، انتقال مصالح و ابزار توسط نیروی انسانی کار بسیار سخت و هم چنین زمان بری خواهد بود. این مشکل زمانی رفع شد که بالابر ساختمانی به کمک افراد آمد و باعث صرفه جویی در وقت و نیروی انسانی شد. 

بالابر ساختمانی یا بالابر مصالح که با ویژگی ها و مدل های مختلفی در بازار عرضه می شود دارای قیمت های متنوعی نیز است. این قیمت های متفاوت ناشی از چندین عامل تاثیرگذار هستند که قصد داریم در این مقاله به بررسی آنها بپردازیم. 

جعبه بالابر ساختمانی به همراه متعلقات آن

ظرفیت یا تناژ بالابر 

همان طور که گفتیم انواع بالابرهای ساختمانی با تفاوت های ساختاری و عملکردی در بازار ارائه می شوند. یکی از این تفاوت ها که تاثیر به سزایی در قیمت بالابر دارد، ظرفیت یا تناژ بالابر است. بدیهی است که ظرفیت و تعداد مصالحی که قرار است در یک ساختمان یک طبقه حمل شود، با مصالح یک ساختمان چند طبقه متفاوت است. از این رو نمی توان از بالابرهای ساختمانی با ظرفیت یکسان برای آنها استفاده کرد. بالابرهای ساختمانی با توجه به نیاز هر ساختمان و کاربرها در انواع ظرفیت ها مانند 250 کیلویی تا 1000 کیلویی ارائه می شوند. دور از ذهن نیست که هر چه ظرفیت و تناژ یک بالابر ساختمانی بالاتر باشد، طبیعتا قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. 

بالابر ساختمانی نصب نشده

الکتروموتور مورد استفاده در بالابر 

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار و عامل تفاوت در قیمت بالابرهای ساختمانی، کیفیت و ساختار الکتروموتور تعبیه شده در آن است. وظیفه ی اصلی یک بالابر ساختمانی جابجایی و حمل مصالح به سایر طبقات است. این انتقال که به صورت عمودی است توسط بخش مهمی از دستگاه به نام الکتروموتور صورت می گیرد. الکتروموتورها در بالابر های ساختمانی در دو نوع تکفاز و سه فاز وجود دارند. بیشتر بالابرهای ساختمانی از نوع تکفاز هستند زیرا دسترسی داشتن و فراهم کردن برق سه فاز کمی دشوار است. توان که از 2 تا 10 اسب بخار است و سرعت و دوران الکتروموتور و تکفاز وسه فاز بودن آن و هم چنین کیفیت سیم پیچ بر روی قیمت نهایی تاثیرگذار است. بالابرهای تکفاز و سه فاز عموما در نمونه های چینی، الکو، الکو آسیا، موتورژن و نمونه های اروپایی عرضه می شوند. 

الکتروموتور بالابر ساختمانی

گیربکس مورد استفاده در بالابر 

بالابرهای ساختمانی انواع مختلفی دارند، هر کدام شان دارای الکتروموتور ها خاص خود هستند و از این رو گیربکس بالابر ساختمانی نیز دارای تنوع می‌باشد. بدیهی است که گیربکسی که در بالابر ساختمانی با ظرفیت 250 کیلوگرم استفاده می شود با نمونه ی 1000 کیلوگرمی تفاوت دارد. تفاوت در نوع گیربکس در بالابرها مستقیما با سرعت موتور در ارتباط است به این معنی که گیربکس باعث ایجاد تفاوت در تبدیل سرعت موتور در قسمت حلزونی می شود و میزان سرعت هر چقدر بالاتر باشد یعنی گیربکس قدرت بیشتری دارد. 

گیربکس بالابر ساختمانی

کیفیت کالسکه و نبشی مناسب با آن

یکی از قیمت های بالابر ساختمانی کالسکه ی بالابر است که به آن جعبه ی بالابر نیز می گویند. این بخش به شکل مکعب مستطیل است و جنس آن از فولاد است. کالسکه ی بالابر ابعاد مختلفی دارد و تفاوت در این ابعاد بستگی به بخش های داخلی آن دارد مانند گیربکس و وینچ. برای هر بالابر ساختمانی یک کالسکه ی مخصوص طراحی می شود که برای آن مناسب است و به راحتی روی ریل قرار می گیرد. کالسکه بالابری که برای بالابر با تناژ 350 کیلوگرم مناسب است، نمی تواند برای بالابر ساختمانی 1000 کیلوگرمی مناسب باشد. 

کیفیت پایه ها و ریل بالابر ساختمانی 

بخش مهمی از فعالیت بالابر ساختمانی وابسته به پایه ها و ریل آن است. طبیعتا بالابر بدون پایه و محکم شدن در جای خود نمیتواند فعالیت خود را به درستی انجام دهد. پایه ی بالابر ساختمانی در استحکام و حفظ بالابر نقش پررنگی دارد. از آنجایی که با دستگاهی سنگین و حساس درگیر هستیم، بدیهی است که هرچه استحکام و ضخامت پایه های بالابر بیشتر باشند، کارایی بهتری نیز خواهند داشت. قیمت پایه های بالابر ساختمانی به عواملی مانند جنس پایه، تکفاز یا سه فاز بودن بالابر و ابعاد پایه ها بستگی دارد. 

پایه های بالابر ساختمانی

ریل بالابر بخشی از بالابر است که هدف آن جابجایی کالسکه بالابر است. ریل ها در ابعاد مختلفی عرضه می شوند اما عموما نمونه های بازار سه متری هستند. تناژ و ظرفیت بالابر رابطه ی مستقیم در انتخاب کیفیت و ضخامت ریل بالابر ساختمانی دارد. 

ریل بالابر ساختمانی

سیم بکسل مورد استفاده در بالابر 

از سیم بوکسل در بالابر های ساختمانی نیز استفاده می شود. سیم بوکسل ها نه تنها در ساختمان سازی بلکه در حیطه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند و اندازه های مختلفی نیز دارند. یکی از مهم ترین کاربرد های سیم بوکسل در بالابر های ساختمانی است. این سیم بوکسل ها عموما دارای قطر 8 یا 10 هستند. اتصال این سیم بوکسل ها از طرفی به محفظه ی جابجایی مصالح و از طرف دیگر به موتور بالابر ساختمانی است. در سیم بوکسل ها مغزی وجود دارد که جنس آن ها از فولاد یا کنف است که این جنس با توجه به میزان باری که قرار است جابجا شود و ارتفاع ساختمان، متغیر است. نمونه ی فولادی سیم بوکسل دارای استحکام بیشتری در مقایسه با نمونه ی کنفی است. 

کیفیت کلید بالابر ،بدنه پلاستیکی یا بدنه چدنی 

فرمانی که به الکتروموتور در بالابر داده می شود تا توسط آن کاربر بتواند بالابر را به بالا یا پایین هدایت کند توسط بخشی از بالابر به نام کلید بالابر ساختمانی ارائه می شود. کلید بالابر که نقشی کلیدی در بالابر دارد، در بازار در دو مدل اهرمی و بی سیم عرضه می شود که نمونه ی اهرمی مورد استفاده ی بیشتری در بالابر ها دارد. جنس بدنه کلید بالابر از پلاستیک فشرده است و در آمپرهای مختلف تولید و به بازار عرضه می گردند. همچنین از لحاظ جنس پوسته، کلیدهای بالابر به دو دسته پوسته چدنی و پوسته پلاستیکی تقسیم می شوند. 

کلید بالابر ساختمانی

 

      مرتب‌سازی مقالات:

    • پیش‌فرض
    • جدید‌ترین
    • پربازدیدترین
    • بیشترین امتیاز

      جدید‌ترین مقالات:

    بالابر ساختمانی در انبار

    چطور می‌توان سرعت بالابر ساختمانی را افزایش داد؟

    استفاده از پولی بالابر روش استاندارد افزایش سرعت بالابر ساختمانی است. پولی ابزار استفاده ‌شده در سمت موتور و گیربکس است که ارتباط این دو را تکمیل می‌کند.

    بالابر ساختمانی قرار گرفته بر روی پشت بام جهت حمل مصالح

    نگهداری و افزایش طول عمر بالابر ساختمانی

    انتخاب کابل مناسب، رعایت طول کابل، توجه به ظرفیت دستگاه و تعویض به موقع واسکازین گیربکس از جمله نکات نگهداری و افزایش طول عمر بالابر ساختمانی هستند.

    راهنمای نصب بالابر ساختمانی

    راهنمای نصب بالابر ساختمانی

    بالابر ساختمانی یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمانی است که از آن برای بالا بردن و حمل مصالح ساختمانی استفاده می شود.

    نمای داخلی گیربکس بالابر ساختمانی به همراه روغن و واسکازین

    نحوه تعویض واسکازین گیربکس بالابر ساختمانی

    برای کار مداوم با بالابر ساختمانی به واسکازین مخصوص روانکاری چرخ‌دنده‌ها نیاز دارید. این واسکازین قرار است تا در مخزن گیربکس بالابر ساختمانی ریخته شود.

    نمای داخلی گیربکس بالابر ساختمانی

    علت روغن ریزی گیربکس بالابر مصالح چیست؟

    روغن ریزی گیربکس بالابر ساختمانی مشکل جدی است که در صورت وقوع باید به ‌سرعت آن را برطرف کنید.

    انواع کابل‌های برق با ظرفیت های مختلف

    نحوه انتخاب کابل برق بالابر ساختمانی

    به منظور جلوگیری از آسیب به الکتروموتور بالابر، در نحوه انتخاب کابل برق بالابر ساختمانی باید به طول کابل، جریان مورد نیاز موتور و کیفیت کابل توجه کرد.

    جعبه و متعلقات بالابر ساختمانی

    راهنمای انتخاب بالابر ساختمانی

    بالابر ساختمانی در انواع مختلف و با ویژگی های منحصر به فرد در بازار عرضه می شود. برای انتخاب هوشمندانه با ما همراه باشید.

    بالابر ساختمانی در انبار

    دلایل خرابی بالابر ساختمانی کدامند؟

    خرابی بالابر ساختمانی شامل نقص در بخش‌های الکتریکی و یا مکانیکی دستگاه می‌شوند. بخش بزرگی از این خرابی‌ها به علت استهلاک قطعات در تداوم کارهای سنگین حمل مصالح هستند.

    گیربکس بالابر ساختمانی به همراه نمای داخلی آن

    دلایل ول شدن بار در بالابر ساختمانی

    منظور از ول کردن بار توسط بالابر آن است که هنگام خاموش کردن دستگاه بالابر در طبقات، بالابر نمی‌ایستد و به سمت پایین حرکت کرده و به اصطلاح ترمز نمی‌کند.

    برشی از نمای داخلی گیربکس حلزونی و معرفی قسمت های داخلی آن

    اصول طراحی گیربکس حلزونی

    گیربکس های بالابر ساختمانی در دسته مدل‌های حلزونی طراحی ‌شده است. گیربکس‌های حلزونی طراحی ساده اما قابلیت‌های کاربردی گسترده و عملکردی مطمئن دارند.

    گیربکس بالابر ساختمانی

    تعویض یا تعمیر گیربکس بالابر ساختمانی

    تعویض یا تعمیر گیربکس بالابر ساختمانی از بحث‌های جدی ساختمان سازی است. نمی‌توان تعویض گیربکس را امری بدیهی دانست و یا هر خرابی را تعمیر کرد.

    دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید: